2777
2789
عنوان

كيا دلشون تنگه بيايين درد و دل

| مشاهده متن کامل بحث + 1078 بازدید | 71 پست
واسه خودم .....چون خیلی وقته دیگه آدم قبل نیستم همسرم با اخلاق بد و تهمتایی که بهم میزنه  باعث ...

عزیزم منم مثل تو ولی بچه ندارم و ۲ سال کمتره عروسی کردم .بهم تهمت میزنه به خدا قسم راه کج نرفتم .خودش خیانت میکنه بارها وبارها .کافر همه را به کیش خود پندارد 

عزیزم منم مثل تو ولی بچه ندارم و ۲ سال کمتره عروسی کردم .بهم تهمت میزنه به خدا قسم راه کج نرفتم .خود ...

خوبه كه بچه نداري 

چرا اخه تهمت ميزنن بي هيچي مطمئنين بيماري ندارن؟ 

منم شوهرم در حقم بدي زياد كرده اما با اين حال ميگه تو خوبي 

مهرتو ميگيري 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزيز دلم ميدونم سخته دليل جداييت چيه خوب  چند وقته نديديش

خیانت و روانیه .مامانیه .اول خانوادش بعد من .اولویتش خانوادشه .من و مثل کلفت میدونه .نمیزاره تو اجتماع باشم  همش خونه .خونه ی اقوام نمیزاره برم به عالمو ادم شک داره .خیانت های پی در پی .کتک میزنه

كاش ميشد كاري كرد😔  شوهرت دكتر ببري يا خودت مستقل شي و جدا شي وقتي روح و روانت اسيب ميبينه&n ...

همه کاری کردم ولی همسر من اصلا فکر نمی کنه ممکنه اشتباه کنه من دیگه روحیه ای برام نمونده فقط به خاطر بچه هام زندگی میکنم.ممنون از دعات ولی خدا خیلی وقته که صدای منو نمیشنوه

مطمئنم به زودی همه مشکلاتم تموم میشه و لبخند زندگی رو میبینم، چون از ته دل حضور خدای مهربون رو تو تک تک لحظه هام حس میکنم😍
خوبه كه بچه نداري  چرا اخه تهمت ميزنن بي هيچي مطمئنين بيماري ندارن؟  منم شوهرم در حقم بد ...

عزیزم  فک میکنه منم مثل اون خیانت میکنم .اون کثیفه .من شرف خودمو دوس دارم .نه مهر نمیخوام شوهرم خیلی پسته .

مرسي مهربونم  دلم واسه شوهرم كه قرار جداشيم تنگ شده 😞😓 هر چي ميگذره دلتنگ تر ميشم نميدونم ...

ای جاان چه عشقی😍خب حیفه جدا نشو

بجنگ با غرورت و مشکلات تا زندگیت پابرجا بمونه

خدایا ممنون ازت خودت حافظ پسرکم باش.         درسته مامان شدم ولی هنوزم مثل قبل شیطونم هنوزم مثل قبل تیپ میزنم هنوزم مثل قبل میرقصم منتها دیگه با پسرم😆هنوزم مثل قبل قهر میکنم هنوزم مثل قبلم ولی قلبم در اوج شیطونی مادرانه میتپه واسه عشق همیشگیم پسر گلم 😍عضو گروه آبی وزن اولیه 72 وزن الان 66 😁
عزیزم منم مثل تو ولی بچه ندارم و ۲ سال کمتره عروسی کردم .بهم تهمت میزنه به خدا قسم راه کج نرفتم .خود ...

هیچکس نمیتونه تو این شرایط زندگی کردن چقدر سخته...من دیگه خودمم دارم به خودم شک میکنم

مطمئنم به زودی همه مشکلاتم تموم میشه و لبخند زندگی رو میبینم، چون از ته دل حضور خدای مهربون رو تو تک تک لحظه هام حس میکنم😍

دلتنگم شدید واسه داداشم ک فوت شد یکی بهش زد تو خیابون و فرار کرد حتی نرسوندش بیمارستان،خیلی بهش وابسته بودم الان هرسال ک میگذره بیشتر اذیت میشم.  ...دلتنگی دیگم واسه عشقمه ک بهش نرسیدم میخام بهش زنگ بزنم و صداشو بشنوم و قطع کنم ولی به خدا قول دادم ک گناه نکنم و در عوض اگه بنده ی خوبی بودم خدا بهم یه پسر بده شبیه داداشم ک دلتنگشم.این عهد من و خداست دیگه نمیدونم چی میشه.لطفا برام دعا کنید یه سوره قدر برام بخونید.ممنون

خدای مهربونم ناامیدم نکن خیلی سخته میگذره خودت حالمو خوب کن به حق امام حسین کمکم کن من به معجزه تو احتیاج دارم ازم دریغ نکن .خسته و دل شکسته شدم دستمو بگیر .توکلت علی الله و حسبی الله ..