2777
2789
عنوان

كيا دلشون تنگه بيايين درد و دل

| مشاهده متن کامل بحث + 1078 بازدید | 71 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا بچه ای دلتنگم که همیشه آرزشو داشتم وانتظارشو کشیدم ولی بیفایده نمیدونم چرا چند روزه انقد دلم هوایی شده یه مدت بود داشتم سعی میکردم فراموش کنم

این نیز بگذرد...                                   

واسه خودم .....چون خیلی وقته دیگه آدم قبل نیستم همسرم با اخلاق بد و تهمتایی که بهم میزنه 

باعث شده همه چیزم و از دست دادم دیگه بریدم اگه بچه نداشتم لحظه ای زندگی نممیکردم...کاش واقعا راست میگفت و من آدم خیانتکاری بودم تا انقدر با حرفاش اذیت نمی شدم توی تمام ۱۲سالی که باهاش زندگی کردم هیچوقت حتی لحظه ای به خیانت فکر نکردم در صورتی که اون تو بدترین روز ای زندگیم که افسردگی بعد زایمان گرفته بودم بهم خیانت کرد...ای خدا دیگه از توام دارم ناامید میشم.

مطمئنم به زودی همه مشکلاتم تموم میشه و لبخند زندگی رو میبینم، چون از ته دل حضور خدای مهربون رو تو تک تک لحظه هام حس میکنم😍
واسه خودم .....چون خیلی وقته دیگه آدم قبل نیستم همسرم با اخلاق بد و تهمتایی که بهم میزنه  باعث ...

كاش ميشد كاري كرد😔 

شوهرت دكتر ببري يا خودت مستقل شي و جدا شي

وقتي روح و روانت اسيب ميبينه 

واست دعا ميكنم عزيزم ♥️😞