atefe۲۱۰۴ مدیر عضویت: 1397/04/26 تعداد پست: 413 عنوان حجاب در خانواده همسر | مشاهده متن کامل بحث + 2914 بازدید | 65 پست شماها حجابتون تو خونواده چطوریه؟حجاب خواهر شوهر یا جاریتون چطوریه؟هرجور اونا باشن شمام اونجورین؟من نامزدم خواهراش تو خونواده مانتویین اما نامزدم ب من میگه باید چادر سرت کنی حتی جلو دامادامون!تو خونه خیلی سخته چادر سر کردن بخدا😔 1398/01/07 | 16:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hanahyun97 عضویت: 1397/04/20 تعداد پست: 2991 میترسم از الان بخوام خیلی ب حرفش گوش بدم عادت کنه بعدم بخواد همیشه حرف حرف خودش باشه همه حرفها که نه اما این اخه چیز بدی نیست که ارزش جنگیدن داشته باشه.تو این مسئله شما کوتاه بیا ان شاءالله که به مسائل دیگه بعدی کشیده نمیشه. گر نگهدار من آنست که من میدانم*شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.اللهم عجل لولیک الفرج
atefe۲۱۰۴ مدیر استارتر عضویت: 1397/04/26 تعداد پست: 413 واقعا این چیزا رو اول حل کنی بهتره، تفاهم تو این مسائل ریز گاهی خیلی کمک میکنه.... ما همه بی حج ... ای کاش ک حل می شد
atefe۲۱۰۴ مدیر استارتر عضویت: 1397/04/26 تعداد پست: 413 همه حرفها که نه اما این اخه چیز بدی نیست که ارزش جنگیدن داشته باشه.تو این مسئله شما کوتاه بیا ان شاء ... ایشالا ممنونم
*هلیا*1 عضویت: 1389/11/11 تعداد پست: 1270 ما هممون بی حجابیموقتی همه یه جور باشن هیچ کس اذیت نمیشهکاش از همون اول درباره این مسایل شفاف صحبت میکردید که الان باعث دلخوری نشه اسمانِ ابیِ ارامش استاز کران تا بیکرانِ یادِ او
atefe۲۱۰۴ مدیر استارتر عضویت: 1397/04/26 تعداد پست: 413 ما هممون بی حجابیم وقتی همه یه جور باشن هیچ کس اذیت نمیشه کاش از همون اول درباره این مسایل شفاف صح ... من نگاه ب خونوادشون کردم گفتم وقتی خواهرا اینجورین من ی دونم مثل اونا دیگه
تبسم_فوراور عضویت: 1397/12/26 تعداد پست: 3424 ای کاش ک حل می شد براش توضیح بده که خودت حجاب دوست داری و اصلا به چادر پوشیدن نیست،این دبگه ظلمه