2777
2789
عنوان

ضمیر ناخودآگاه

452 بازدید | 9 پست

کسی میدونه چطور میتونیم تغییرش بدیم ؟ یا کتابی در این مورد سراغ داره؟

یا حداقل تجربه ای چیزی دارین؟

هان

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 

کتابهای مربوط به جذب رو باید بخونی

نیمه تاریک وجود از دبی فورد

محدودیت صفر از جو وایتلی 

بخواهید تا به شما داده شود از استر هیکس

بنظرم میتونه کمکتون کنه

خوش باش که هر که راز داند*داند که خوشی خوشی کشاند،،،، ،،،شیرین چو شکر تو باش شاکر*شاکر هر دم شکر ستاند 💪❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر میشد به راحتی تغییر کنه که ناخودآگاه نبود

با هیپنوتیزم واقعی میشه کمی بهش ورود کرد ولی افرادی که بلد باشن این کار رو خیلی اندک هستند و اکثرا متاسفانه شیاد هستند 

با مطالعه نمیشه کاری کرد در این مورد

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
کتابهای مربوط به جذب رو باید بخونی نیمه تاریک وجود از دبی فورد محدودیت صفر از جو وایتلی  بخو ...

خیلی ممنون عزیزم  

اگر میشد به راحتی تغییر کنه که ناخودآگاه نبود با هیپنوتیزم واقعی میشه کمی بهش ورود کرد ولی افرادی ک ...

چرا بالاخره باید راهی باشه

من خیلی سال پیش خودم متاسفانه هم با کارام هم باتلقیناتم هم با کتابایی که خوندم باعث شدم خیلییی بدجور ذهنم تغییر کنه..الان هرکاری میکنم نمیتونم درستش کنم ...اون کارایی رو که کردم حتی دیگه حوصلم نمیشه برعکسشو برم که شاید جواب بدن...خیلی دارم زجر میکشم 

ناخودآگاه یعنی چی .مثلا چه کاری میتونه با این ضمیر انجام بده؟؟

عزیزم سرچ کن تو نت توضیحات کاملتری برات میاره

خب خیلی کارا باهاش انجام میدن اصلا بیشتر زندگی مربوط به اونه ضمیرخودآگاه کار کردن باهاش سخته ولی ناخوداگاهت که خوب برنامه ریزی شده باشه خیلی راحتی...مثل اینکه انجام دادن کارای مفید و خوب برات عادت شده باشن سختت نباشه ...مثلا هی بخای خودت رو مجبور کنی فلان کاروکنی...اون کارای خوب برات مثل مسکن باشن با اونا حالت خوب شه چون ذهنت اینطور برنامه ریزی شده

آیا معنا و مفهوم ضمیر ناخودآگاه را می‌دانید؟ تا به حال فکر کرده‌اید که دلیل رویاهای عجیب وغریب شما چیست؟ آیا سوتی‌ها و اشتباهات لپی شما معنای خاصی دارد؟ ضمیر ناخودآگاه بخش بسیار مهمی از ذهن است و می‌تواند تمام ابعاد زندگی انسان را تحت کنترل خود بگیرد. به طوری که که تمام تجربیات و خاطرات شما از روز اول تولد در ذهن باقی مانده و ممکن است بعدا در زندگی‌تان تاثیرات مثبت و منفی بسیار بگذارند. همه این ماجراها به گونه‌ای در ناخودآگاه اتفاق می‌افتد که فرد حتی متوجه آن‌ها نیز نمی‌شود. ضمیر ناخودآگاه شامل احساسات و افکاری است که نسبت به آن آگاهی ندارید اما بر رفتار شما تاثیر می‌گذارند. این بخش ذهن منبع تمام غرایز، رویاها، عقده‌ها و غم‌های انسان است. شما می‌توانید با شناخت ضمیر ناخودآگاه و نحوه کارکرد آن، با ناخودآگاه خود ارتباط برقرار کرده و به درجه بالاتری از موفقیت و شادکامی برسید.

منبع: ضمیر ناخودآگاه | نحوه کارکرد و راه‌های ارتباط با ضمیر ناخودآگاه