2777
2789
عنوان

بچه ها بنظرتون قهر کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 28 پست
کلا از این میسوزن که منو عروسای فامیل شوهر صمیمی هستیم به اینا محل نمیدیم 

من بیچاره تو عید هرجا رفتم کلی کار کردم سفره جمع کردم ظرف شستم بعد دیشب من دعوت کردم همشون خوردن نشستن با این وضعم خودم همه کارامو کردم از دیشب حس میکنم خیلی احمقم

💚💙💜💛

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بیچاره تو عید هرجا رفتم کلی کار کردم سفره جمع کردم ظرف شستم بعد دیشب من دعوت کردم همشون خوردن نشس ...

نه بابا من اصلا دم به تله نمیدم خودشونم میدونن تنبلم زیاد کاری به کارم ندارن خونمم میان نمیزارم یه دونه طرف بشورن چون باید جبران کنم 

تیکر تولد دختر نازنینمه 
دعدعه نیس میخوام ببینم اگه قهره منم قهر کنم 😆😆😆😆😆

عیدی دیدنی رفتم خونش باور میکنی یه دونه چای هم نیاورد هیچی خشک وخالی.بعد شوهرم گفت روز عیدی حالش بدشد بردم بیمارستان تازه ازبیمارستان امدیم گفت واسه چی؟ گفتم هیچی عصبانی شدم ناراحت بودم یهو فشارم افتادو حالت تهوع ... تپش قلب.گفت مگه چه گوهی میخوری که عصبانی شدی😂😂 یه لحظه موندم بهش چیزی بگم بعد گفتم بذار گمشه حالا همینم مونده بخاطر این زنیکه ناراحت بشم.فقط خندیدم😂😂😂.من اصلا بخاطر اونا باشوهرم دعوا نمیکنم یعنی اصلا ارزششو ندارن من یه ذره خودمو بخاطرشوناراحت کنم😁

پسرم دنیام
خوش ب حالت شوهر من تمام دارو ندارش ننشه

چی بگم عزیزم هر کی یجوری میناله شوهر منم مالی نیس ها کل کارای مادرشو انجام میده پذیرایی از مهمون یعنی کامل ها اما حرف زیاد واسش مهم نیس 

تیکر تولد دختر نازنینمه 
عیدی دیدنی رفتم خونش باور میکنی یه دونه چای هم نیاورد هیچی خشک وخالی.بعد شوهرم گفت روز عیدی حالش بدش ...

واقعا گفت مگه چه گوهی خوردی 😮😮😮😮 من بودم نمیدونم چیکار میکردم اما قطعا تا یکسال پامو خونش نمیزاشتم 

تیکر تولد دختر نازنینمه 
نه بابا من اصلا دم به تله نمیدم خودشونم میدونن تنبلم زیاد کاری به کارم ندارن خونمم میان نمیزارم یه د ...

ولی من چون کمک میکنم انتظارم دارم ولی دیگه نمیکنم  اشتباه میکردم کلا

💚💙💜💛
چی بگم عزیزم هر کی یجوری میناله شوهر منم مالی نیس ها کل کارای مادرشو انجام میده پذیرایی از مهمون یعن ...

باز برو خداروشکر. شوهرت تو این یه مورد بی طرفه

شوهر من کاملا خودشو وقف ننش کرده

باز برو خداروشکر. شوهرت تو این یه مورد بی طرفه شوهر من کاملا خودشو وقف ننش کرده

انشالله که بهتر بشه چرا اینا فک نمیکنن اگه میخوان دل پسرشونو بدست بیارن اول باید هوای عروسو داشته باشن خوب

تیکر تولد دختر نازنینمه 
واقعا گفت مگه چه گوهی خوردی 😮😮😮😮 من بودم نمیدونم چیکار میکردم اما قطعا تا یکسال پامو خونش نمیزاش ...

اره ول کن بابا شوهرم همین که سالی یه بارم نمیره خونشون ازشون بدش میاد برام کافیه😂

پسرم دنیام

بالاخره مهمه یا نه؟؟؟

قهره ب درک اون باید ناز تورو بکشه ک الان حامله ای 

هرچند مادرشوهر منم تو بارداری هیچکاری نکرد برام 

وقتی زایمان کردم اومدخونه مامانم موند هیچکاریم نکرد بیچاره مامانم

بالاخره مهمه یا نه؟؟؟ قهره ب درک اون باید ناز تورو بکشه ک الان حامله ای  هرچند مادرشوهر منم ت ...

نه مهم نیس میخوام ببینم اگه بهش برخورده زنگ بزنم بگم واسه این دلایل محل سگم دیگه بهت نمیزارم البته اینجوری نمیگم تو دلم میگم 😆😆😆

تیکر تولد دختر نازنینمه