2777
2789
عنوان

بیاین بین من و خانوادم قضاوت کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1448 بازدید | 76 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی اکثر عروسای نی نی سایتی میگن خانواده شوهرمون فقط به خواهرشوهرمون توجه میکنن و واسشون همه کار میک ...

البته این مدلی هم هست خودمم دیدم ولی خوب فرهنگ عالب مرد سالار کشورمون هنوز همینه

تو ای بال و پر من ،رفیق سفر من،میمیرم اگر سایه ات نباشه رو سر من

کلا استارتر ولی طرز فکر خودتم اینه که به پدر و مادرت بدهکاری مامانت نه ماه حاملگی کمکت کرده دستشم درد نکنه ازش تشکر کن یک کادوی کوچک در حد وسعت هم میخریدی چه نیازی بود وقتی شوهرت وضع مالیش خوب نیست بهش فشار بیاری که برای مادرت انگشتر بخری ؟

بعد دیشب که داره عیدی منو بچم میده میگه به شوهرت نمیدم بابات گفته اون وضعش خوبه زشته بهش ۵۰ تومن عیدی بدیم اینقدر دلم شکست مگه ادم عیدی واسه داشتن و نداشت طرف به کسی میده یه چیز تبرک که از بزگترها میگیری واسه برکتش بعد از بابام تشکر کردم میگه از مامانت تشکر کن من که نمیخواستم بدم بزرکترین ارزوم اینه که از این شهر برم که پیششون نبتشم چون تا وقتی باشم دم به دقیقه میخوان اونجا باشم چون پسرا و عروسا هفتهای یه بار بیشتر نمیرن این چیزای که تعریف کروم فقط یک چهارم بدیخاشونه اگه همه رو بگم مختون سوت میکشه الان همه دردو مرضا رو تو ۳۴ سالگی گرفتم تیروئید کم کار که دو ساله و معده درد و کمر دردای و پا دردای که دکتر میگه همه منشاش عصبیه

برای سلامتی همه پدر ومادرها یه صلوات بفرستین
کلا استارتر ولی طرز فکر خودتم اینه که به پدر و مادرت بدهکاری مامانت نه ماه حاملگی کمکت کرده دستشم در ...

فشار نیاوردم شوهرم خودش با دل و جون خرید دوست نداشت زیر منت باشه حتی مامانمم که مریض بود و عمل داشت تو یه شهر دیگه از طرف ارارش واسش خونه گرفت که ده روز همون جا باشه و یه مرستار با هزینه خودش که بابام پولشو پس داد منظورم اینه که این کارا رو از پیش خودش و برای راحتی مادرم کرد ولی الان همه فراموش شده

اگه اینجوری که میگیرهستش برات ناراحت شدم.مگه دختر آدم نیس..

جالبه که پدرم عاشق دخترم بوده و بعد از ۳ تا برادرم من به دنیا اومدم 

بعد دیشب که داره عیدی منو بچم میده میگه به شوهرت نمیدم بابات گفته اون وضعش خوبه زشته بهش ۵۰ تومن عید ...

بی خیال بابا برو با سوهرت و بچت خوش باش برید تفریح میافرت در امد و همه چیتونم که میگی خوبه رابطتونم خداقل برسونید که این مسایل پیش میاد

چرا با خونواده هاتون زندگی میکنین شما دیگ جدا شدید ازدواج کردید خودتون باید ی زندگی راه بندازید من ح ...

ما هم خونه اجاره کردیم ولی واسه اینکه داداشم دل پدرمو شکست رفتم گفتم ناراحتیش شاید کمتر بشه

بی خیال بابا برو با سوهرت و بچت خوش باش برید تفریح میافرت در امد و همه چیتونم که میگی خوبه رابطتونم ...

از تون میخوام در مورد رفتار اخر پدرم در رابطه با صحبت تلفنی و عیدی دادن نظر بدید حس میکنم پدرم چون فکر کرده رابطه خوب نداریم تلفن به شوهرم نداده و یا حتی میگم شایو از اینکه مال و اموالش شوهرم بخ رخ کشیده ناراحته نمیدونم تو رو خدا راهنماییم کنیو من متاسفانه همیشه شوهرم مقصر میدونم

عزیز جان چرا هر روز میری خونه مادرت چه خبره؟ماشالله وضعتم که میگی خوبه خودتو شوهرتو سطح بالا بگیر که ...

شوهرمم میگه درامدم گفتم که بدونن اگه خاکیم و هیچی نمیگم از نداریم نیست معرفت دارم ولی حس میکنم پدرم از اینکه دارایش به رخ کشیده ناراحته

بچهها تموم شه میام نظراتتون میخونم ببخشید

عزیز ! قدر همسرتو بدون . احترام پدر و مادرت رو داشته باش و وظایف فرزندی رو به جا بیار امممما نه بیشتر از وظایف ! باید بدونن که دلتو و دل همسرتو شکوندن و بد برخورد کردند . شما با رفتن هرروزه به اونجا و گسترش روابط با خانواده ت داری همسرتو کوچیک میکنی جلوشون .

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....