2777
2789
عنوان

عكس رنگي آره يا نه؟

125 بازدید | 16 پست

يه دكتر برام عكس رنگي نوشته

يه دكتر ميگه يه بارداري داشتي باينكه سقط شده يعني لوله ها بسته نيست و عكس لازم نيست.

نميدونم چيكار كنم؟؟😭

براي هم دعا كنيم
ببین کدوم کار بلد تره . اگه حاملگی قبلیت بدون مشکل بوده و فقط به خاطر سقط داری میری ،من هم سقط داشت ...

حاملگي قبلي تو هفت هفته سقط شد😢كلوميفن خورده بودم و اچ سي جي زدم

براي هم دعا كنيم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حتما عکس رنگی بگیر. دوست من به خاطر سقط بچش لوله هاش بسته شد. مجبور شد عمل لاپراسکوپی بکنه تا لوله هاش باز شه اما چون دیر اقدام کرده بود با عمل هم باز نشد و ivf کرد الانم حاملست 

حاملگي قبلي تو هفت هفته سقط شد😢كلوميفن خورده بودم و اچ سي جي زدم

من که سه ماه رو کامل کردم بعد سقط شد . اصلا هم لکه بینی نداشتم.ناراحتی نداره که😉 . داره ولی توکلت به خدا باشه‌.

کتاب ریحانه بهشتی فصل قبل بارداریش رو بخون . ساعت ها و روزها رو واسه اقدام رعایت کن .

خودت رو تقویت کن . ماهی که اقدام کردی بعد سه هفته از پریودیت شروع کن به خوردن سویق گندم تا دو هفته بعدش که بشه هفته ۵. که ان شاالله قلبش تشکیل بشه.

کاسنی و به رو هم که باید همسرت استفاده کنه .

من که سه ماه رو کامل کردم بعد سقط شد . اصلا هم لکه بینی نداشتم.ناراحتی نداره که😉 . داره ولی توکلت ب ...

مرسي دوستم از راهنماييت اين ماه تصميم دارم كلا داروهامو قطع كنم ديگه نميخام دارو بخورم😭

براي هم دعا كنيم
چه خوب من دلم نمیخواست کورتاژ بشم گریه میکردم که شوهرم برگه رو امضا نکنه آخرشم اینطور شد😔

جنین من زنده بود . حجم مایع آمنیوتیک کم شده بود .گفتن زنده نمی مونه . با قرص سقط شد .و بعدش به خاطر خونریزی کورتاژ شدم.شوهرم اجازه کورتاژ نمیداد . به خاطر همین چسبندگی ،اما هم دکتر و هم ماما های بخش تضمین کردن چیزی نمیشه.

حالا گذشته . ببین حکمتش چی بوده . من بعد سه سال باردار شده بودم . ولی همونجا گفتم خدایا راضیم به رضات .

توکل کن به خدا . شاد زندگی کن ،ان شاءالله به زودی دوباره باردار میشی و این بار کوچولوت رو سالم و صالح بغل میگیری.