2777
2789
عنوان

سرماخوردگی دربارداری

70 بازدید | 11 پست

سلام دوستان شونزده هفته هستم و دوروزه سرماخوردم

الان گوشام خیلی درد گرفته 

میخواستم بدونم میشه داروی استفاده کردتو این ماه؟

داروی گیاهی چی؟

این دوروزه فقط ابلیمو عسل تونستم بخورم

گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما برو پیش دکتر خودت. سرخود هیچ دارویی مصرف نکن

نه نمیخورم فقط میخوام بدونم اصلا دارو میده

الکی نرم فقط ویزیت بدم

گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید
نه نمیخورم فقط میخوام بدونم اصلا دارو میده الکی نرم فقط ویزیت بدم

آره من پارسال همین روزا آموکسی سیلین خوردم طبق نظر پزشک ولی خوب نشدم. رفتم پیش دکتر خودم سفیکسیم داد خوب شدم

آره من پارسال همین روزا آموکسی سیلین خوردم طبق نظر پزشک ولی خوب نشدم. رفتم پیش دکتر خودم سفیکسیم داد ...

من سفیکسیم و پنی سیلین حساسیت دارم

کلا چند ساله دارو شیمیایی استفاده نمیکنم و فقط سرما میخوردم پونه دم میکردم با عسل میخوردم ولی نمیدونم الان میشه خورد یان

من سفیکسیم و پنی سیلین حساسیت دارم کلا چند ساله دارو شیمیایی استفاده نمیکنم و فقط سرما میخوردم پونه ...

سلام بخور،کدو حلوایی، بخور بده. عسل آبلیمو بخور. شلغمو با چاقو خالی کن توش عسل بریز ی شب بمونه اون آب جمع شده رو بخور. شلغم یک آنتی بیوتیک طبیعیه

سلام بخور،کدو حلوایی، بخور بده. عسل آبلیمو بخور. شلغمو با چاقو خالی کن توش عسل بریز ی شب بمونه اون آ ...

ممنون

اتفاقا تازه شلغم پختم و خوردم

الانم یدونه عسل میریزیم میزارم یخچال

ممنون