2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیبایی حقیقی داستان یه دختر دبیرستانیه که خیلی ارایش میکنه و زندگیش دو وجهی میشه ولی از یجایی به بعد سعی میکنه قیافه خودشو دوست داشته باشه ، کل سریالش عاشقانه‌س صحنه بوسه هم یه چندجایی داره 

برای دخترت سریال "پشت لمس‌تو" رو بگیر خیلییی قشنگه اصلا هم صحنه نداره ، طنزه و معمایی و جنایی 

"هتل دلونا" هم قشنگه تا جایی که من نگاه کردم صحنه نداشت

"چتر ملکه" هم قشنگه صحنه نداره ولی نمیدونم ممکنه خوشش بیاد یا نه ، داستان یه ملکه‌س که ۴ تا پسر سر‌به‌هوا داره

"آقای ملکه" هم قشنگه خیلی خنده‌داره ، صحنه هم فک کنم از قسمت ۱۰ به بعد یکی دوجا بوس داشته باشه 

"ما همه مرده ایم" هم قشنگه ، درباره حمله زامبی‌هاس 

"اسکویید گیم" هم قشنگه ولی تاکید میکنم با سانسور بگیری ، اصلا صحنه نداشت فقط و فقط یه صحنه قسمت ۴ داره خیلیییی بده😣😂وگرنه اصلا عاشقانه نیست ، تو همه سایت‌ها هم با سانسورشو گذاشتن بدون‌سانسورش گیر نمیاد

سریال فردا و اسنودراپ هم قشنگن ، اسنودراپ بازیگرش جیسو خواننده بلک‌پینکه

فعلا همینا یادم اومد😁بازم اگه سریال مناسب دخترتون یادم اومد بهتون میگم و اگه سوالی داشتین میتونید ازم بپرسین❤️