2777
2789
عنوان

مجتمع کاسپین انزلی

22172 بازدید | 17 پست

بچه ها این همه میگن کاسپین جنساش ارزونه و منطقه ازاده و فلان کوووو😤😤😤😤

این همه تا اونجا رفتم هیچیییی نخریدم یعنی خیلی جنساش تو شهر خودمون ارزونتر بود.واقعا بهترین بازار برای خریده؟

رشتیای عزیز بازارهای خوب با قیمت مناسبشو میشه بگین و همچنین جاهای تفریحیش

چند روزی مسافریم اینجا دوست دارم خوش بگذره😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خود رشت که جای گردشی نداره انزلی هم همین پاساژ هاو اسکله چرا به جاهای دیگه نمیرید دیلمان آبشار لونک ،سیاه مزگی آبشار دودوزن،سقالسکار ،هشت پر تالش که سورتمه داره و پره سر وآبشارش ولاهیجان وماسوله وقلعه رودخان وکلی جاهای دیگه

ما رشت زندگی می کنیم تا قبل گرونی ها جنساش واقعا ارزون خوب بود امسال عیدم اونجا خرید کردم قیمت هاش چ ...

منم تعجب کردم همه میگفتن خوبه اصلا نتونستم خرید کنم.بازار بزرگش خوبه؟برم مرکز رشت؟

منم تعجب کردم همه میگفتن خوبه اصلا نتونستم خرید کنم.بازار بزرگش خوبه؟برم مرکز رشت؟

استارا برای لباس متنوع هست،ولی ارزون نیس،دم عیده،گرونه دیگه.

بازار رشت برو اگه اهل خرید خوراکی هستی😋😋😋😋😋😋

چیزایی  رنگارنگ میبینی،کلوچه فومن،رشته خشکار،و...

خود رشت که جای گردشی نداره انزلی هم همین پاساژ هاو اسکله چرا به جاهای دیگه نمیرید دیلمان آبشار لونک ...

اینایی که گفتین کجاس؟😕

جاهایی که بی خطره میگم برم

استارا برای لباس متنوع هست،ولی ارزون نیس،دم عیده،گرونه دیگه. بازار رشت برو اگه اهل خرید خوراکی هستی ...

اره استارام گفتم برم ولی خب از بس همه جا میگن بارونه گفتم زیاد جابجا نشیم.بیشتر لباس و کفش و اینا میخوام

بدبختی اهل خوراکی نیستم!!!!

اره استارام گفتم برم ولی خب از بس همه جا میگن بارونه گفتم زیاد جابجا نشیم.بیشتر لباس و کفش و اینا می ...

لباس و کیف استارا خوبه، توی بازار ساحالی،کیفیت خیلی بالا نیست،چینیه زیاده،رشت توی لباس و کفش و اینجور چیزا خوبه که،پیاده توی مطهری بگرد،سبزه میدون  هم چرخی بزن.حیفه که مرکز شهر نری!تمام لذت رشت به مرکز شهرشه.گلسار نمیگم،چون قیمتا بالاس ،ولی مرکز شهر  تنوع زیادتر و قیمت  بهتره.خوش بگذره بهت.

اره استارام گفتم برم ولی خب از بس همه جا میگن بارونه گفتم زیاد جابجا نشیم.بیشتر لباس و کفش و اینا می ...

کیف قیمت  خوب میخوای بیا یزد،من الان ۲تا خریدم،اینجا خیلی کیف ارزونه.

شهری تمیز با مردمانی خونگرم