2777
2789

نه هرکی اینکارو کنه سالم نیس کسی که روانش سالمه اصلا دلش نمیاد حتی اگه بدترین اتفاق ها افتاده باشه براش مثلا میتونه علائم افسردگی یا ضداجتماعی باشه عادی نیست

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا الان داشتم فکر میکردم خودمو دار بزنم.خسته شدم .بدبین بودن همسرم

اصلااین کارونکن بعداپشیمون میشی من خودم ده روزپیش رگ دستموسربحث الکی باشوهرم زدم الان پشیمونم نمیدونم چرااین کاروکردم به نظرتون من افسردگی گرفتم اخه اوضاع روحیم خوبه خیلی شادم فقط مدتی به مشکل مالی برخوردیم ویکم عصبی شدم ولی بازخودم درتعجبم که چرااین کارو کردم

من متاسفانه شدیدجیغ کشیدم و با کف دستام محکم چندین بار زدم به در.محکم میگمااااا

فرداش کف دستم کبود شده بود

جالبه باورم نمیشد بخاطر ضربات باشه میگفتم کف دست که کبود،نمیشه و رفتم آزمایش کامل😑

کنار آشیانه ی تو آشیانه می کنم/فضای آشیانه را پر از ترانه می کنم/کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای/و من برا ی زندگی، تو را بهانه می کنم
اصلااین کارونکن بعداپشیمون میشی من خودم ده روزپیش رگ دستموسربحث الکی باشوهرم زدم الان پشیمونم نمیدون ...

من ۴ سال پیش زدم.اخه بخاطر کاری که نمیکنی تهمت میخوری.من ۳ تا بچه ام رو اون موقع ها میخواستم بکشم .به من میگه برو خودت رو بکش زیر ماشین بنداز

من ۴ سال پیش زدم.اخه بخاطر کاری که نمیکنی تهمت میخوری.من ۳ تا بچه ام رو اون موقع ها میخواستم بکشم .ب ...

میدونم چی میگی ولی بعدش که بچه هاتودیدی میگی من میخواستم ایناروبه کی بسپرم وکی براشون مادری میکردمن الان ده روزدستم حرکت نمیکنه عمل سختی داشتم وشش تااز تاندومای دستم بایه عصبموبریده بودم وتواین اوضاع بدمالی ده میلیون وششصدتومن خرج عملم شد

میدونم چی میگی ولی بعدش که بچه هاتودیدی میگی من میخواستم ایناروبه کی بسپرم وکی براشون مادری میکردمن ...

کجای دستت رو زدی.وقتی اینکار رو کردی مطمعن باش دوباره از یه روش دیگه میری سراغش.باز این راه جبران داشت.من مادرم خودشو کشت ۵۰ ساله حدودا بود.افسردگی شدید ۱۵ سال قرص میخورد.اخر سریا قرص هاشو باید عوض میشد .برادرم سهل انکاری کرد  نرفته بودما رو نمیدید تو خونه اینقدر حالش بد بود .