نه هرکی اینکارو کنه سالم نیس کسی که روانش سالمه اصلا دلش نمیاد حتی اگه بدترین اتفاق ها افتاده باشه براش مثلا میتونه علائم افسردگی یا ضداجتماعی باشه عادی نیست
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ادم یه دفعه دیوونه بشه دست خودش نیست.یه بار میخواستم خودم رو بندازم از پشت بام.مادرم چنان همون جا زد منو .بعد حالم خوب شد .تعجب کردم چه کاری میخواستم بکنم
من ۴ سال پیش زدم.اخه بخاطر کاری که نمیکنی تهمت میخوری.من ۳ تا بچه ام رو اون موقع ها میخواستم بکشم .ب ...
میدونم چی میگی ولی بعدش که بچه هاتودیدی میگی من میخواستم ایناروبه کی بسپرم وکی براشون مادری میکردمن الان ده روزدستم حرکت نمیکنه عمل سختی داشتم وشش تااز تاندومای دستم بایه عصبموبریده بودم وتواین اوضاع بدمالی ده میلیون وششصدتومن خرج عملم شد
میدونم چی میگی ولی بعدش که بچه هاتودیدی میگی من میخواستم ایناروبه کی بسپرم وکی براشون مادری میکردمن ...
کجای دستت رو زدی.وقتی اینکار رو کردی مطمعن باش دوباره از یه روش دیگه میری سراغش.باز این راه جبران داشت.من مادرم خودشو کشت ۵۰ ساله حدودا بود.افسردگی شدید ۱۵ سال قرص میخورد.اخر سریا قرص هاشو باید عوض میشد .برادرم سهل انکاری کرد نرفته بودما رو نمیدید تو خونه اینقدر حالش بد بود .