2777
2789

سلام‌من پسرم‌دوماه و ده روزشه هر دوساعت بهش نمیدم شب ی بار نهایت دوبار تا صب میدم 

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید

تا وقتی بتونه بشینه

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام‌من پسرم‌دوماه و ده روزشه هر دوساعت بهش نمیدم شب ی بار نهایت دوبار تا صب میدم 

الان دختر من 75 روزشه و جدیدن شبا میخوابه تا صبحو من میترسم میگم گشنه نمونه تا صبح دو سه بار بیدارش میکنم شیر میدم

وییییی بچه گشنه ش نمیشه😥 عزیزم مواظب باش قندش افت نکنه ها

ن گلم‌حواسم‌هس ساعت ۱۱میدم‌باز دو یا ۳ شب میخوابه تا ۵ونیم‌۶ دیگه بیدارمیشه 

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید
عزیزم ببخشیدا ولی چقد زود خسته شدی .!،پسره من چهارماه تمامه ولی عین قبل بلن میشم شیر میدم. خدا خدا م ...

خسته نشدم اخه میخواستم بپرسم چجوریه بذارم بخوابه یا بیدارش کنم

الان دختر من 75 روزشه و جدیدن شبا میخوابه تا صبحو من میترسم میگم گشنه نمونه تا صبح دو سه بار بیدارش ...

من پسر‌اولمم همینجوری شیر میدادم  خداروشکر مشکلی نبود 

وزن دخترتون و قد و دور سرش چنده 

چه مادرخوبی منم شیر نمیدم شبا 

خوابم میبره سینم از دهنش درمیاد

کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙
وییییی بچه گشنه ش نمیشه😥 عزیزم مواظب باش قندش افت نکنه ها

وااا افت قند مال بیست روز اوله پسر من یک ونیم دو میخوابه تا ۶ پامیشه شیر میخوره دوباره تا ۹.۵-۱۰ بیدار میشه،اوایل الکی ساعت میذاشتم بیدار میشدم شیرمیدادم هم دکتر دعوام کرد هم بهداشت گفت شب اصلا بیدارش نکن وزن گیریش هم عالیه موقع تولد ۳۴۰۰ بود هنوز یه هفته داره سه ماهش نموم بشه دیروز وزنش کردم ۶۶۰۰ بود یعنی ماهی بیشتر از یک کیلو زیاد کرده

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر