خانوما من یه هفته مونده به پری لک قهوه ای دیدم یکمم درد داشتم، دوروز بعد تاخیر یعنی دیروز چکم مثبت شد، الان لک قهوه ای کمرنگ دیدم، اینم بگم که از دو روز مونده به پری خیلی درد شکم و کمر دارم، به نظرتون باردارم؟؟ کسی اینجوری بوده؟؟😭
دخترم اگر عاشق شد...حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم!! میدانی؟؟ اگر انتخابش هم نادرست باشد رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده گرفتن دستهای عشقش پیرش کند!
منم مثل شما بودم لک بینی داشتم با درد شدید انگار داشتم زیر دلم منفجر میشد الکی بی بی گزاشتم مثل مال شما شد و مثبت تا هفته شش هم درد داشتم ولی با شیاف خوب شد لکه بینیم منم امچول آنوکیاپارین میزدم با آسپرین . نه اسپرین ربطی به لکه نداره اون لک لانه گزینیه
خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد
منم مثل شما بودم لک بینی داشتم با درد شدید انگار داشتم زیر دلم منفجر میشد الکی بی بی گزاشتم مثل مال ...
مرسی گلم امیدوارم کردی
دخترم اگر عاشق شد...حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم!! میدانی؟؟ اگر انتخابش هم نادرست باشد رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده گرفتن دستهای عشقش پیرش کند!
بخدا دوروزه اینقد اعصابم خرابه که نگو،کل بیمارستانا رورفتم هیچکاری برام انجام ندادن،دکترای خصوصیم هم ...
کجایی؟؟
ایشالله مثبته منم یه لوله ندارم تنبلی هم دارم اون یکی لولمم التهاب منم قرار این ماه ای وی اف شم برام ...
انشالله خدا کمکت کنه❤
عزیزم من خودم یه پا دکترم وقتی بتات مثبته و لک قهوه ایرداری باید شیاف استفاده کنی از رکتال یکی صبخ یکی شب این دیگه دکتر نمیخوعد که میخوعی صبر کنی تا هفدهم؟شیاف پروژسترون هیچ ضرری نداره . بازم خوددانی از مشاچرای اینجاهم بپرس
خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد
پنج ساله منتظرم، دوتا سقط کردم ، قرار بود بعد عید آی وی اف بشم ، رفتم پیش امام رضا و التماسش کردم شفاعتم کنه، کاش درست باشه، دیگع تحمل ضربه رو ندارم، انشالله امام رضا همه منتظرا رو شفاعت کنه