2821
2789
عنوان

شیرازیای عزیز

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 50 پست
هنوز بارندگی ادامه داره؟؟

والا تلویزیون میگه ادامه نداره من خودم شیراز نیستم الان ولی اره بارون هست ولی کمه سیلم داره از بقیه جاها میاد

یکی از دلایل آرامشم اینه که مهم نیست که دیگران چه فکری در موردم میکنن دیگران اگه فکر کردن بلد بودن یه فکری به حال خودشون میکردن. اگه با نظرام مخالف بودی روم ریپلی نکن چون من نظر خودمو دارم به کسی مربوط نی حتی شما دوست عزیز🤔 من اینجا دنبال شاد کردن شمام پس تو شادیاتون دعوتم کنید به تاپیکتون 😉 اگه دیدی دلت گرفته و کسی نیست باهاش درد و دل کنی و فک میکنی تنهایی بهم پیام بده من همیشه اینجام منتظر تو😊 شاید سنم کم باشه اما تجربه زیاد دارم 😎😁 در اخر (خنده برلب میزنم تا کس نداند درد من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت 😊)

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دیروز دروازه قران سیلاب بود الان خداروشکر آروم شده

کجا آروم شده همه خیابونا رو سیل برده پل و تونل ها رو بستن کوچه ما امروز پر آب بود شوهرم آلان بیرونه میگه همه دارن شل از حیاطاشون میریزن بیرون

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
الان شهرصاف شده یاهنوزآبه

رودخونه خشک شدیدا پره ، جنوب شهر هم چندتا خیابون ابگرفتگی دارن. 

لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ.  هرگز گناه کسی نزد دیگری مبر، شاید خدایش بخشیده باشد
چطوری ارومه امروز هم مث دیروز بود فقط کشته نداد

کجا دقیقا مث دیروز بوذ؟؟؟؟؟؟؟

لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ.  هرگز گناه کسی نزد دیگری مبر، شاید خدایش بخشیده باشد
خدا رحم کنه😔

اهوم دیه ما غرق شدیم واسمون قایق بفرستید مرسی

یکی از دلایل آرامشم اینه که مهم نیست که دیگران چه فکری در موردم میکنن دیگران اگه فکر کردن بلد بودن یه فکری به حال خودشون میکردن. اگه با نظرام مخالف بودی روم ریپلی نکن چون من نظر خودمو دارم به کسی مربوط نی حتی شما دوست عزیز🤔 من اینجا دنبال شاد کردن شمام پس تو شادیاتون دعوتم کنید به تاپیکتون 😉 اگه دیدی دلت گرفته و کسی نیست باهاش درد و دل کنی و فک میکنی تنهایی بهم پیام بده من همیشه اینجام منتظر تو😊 شاید سنم کم باشه اما تجربه زیاد دارم 😎😁 در اخر (خنده برلب میزنم تا کس نداند درد من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت 😊)

کجا آروم شده همه خیابونا رو سیل برده پل و تونل ها رو بستن کوچه ما امروز پر آب بود شوهرم آلان بیرونه ...

شما کجای شیرازی؟؟؟؟

ای وای😥

بیچاره ها الان خونه زندگیاشون پر آب شل شده اوف 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز