2777
2789

سلام به همه.نَرِ از خدا بی خبر و حرمله صفتم خیلی زجرم می ده.کسی بلده با دعایی

وِردی چیزی

نفرینم بگیره 

خدا تقاصمو ازش بگیره

با چشمام ببینم عذاب کشیدنشو

تو رو خدا سرزنش نکنین

هیچکدوم جای من نیستین

نمیت نین بفهمین چه جگری ازم سوزونده😢😢😢😢

فقط اگه بلدین راهنماییم کنین واسه سوالم

بعضی سختیا آدم رو قوی نمی کنن،پیر می کنن!!!حناجان سابقم.قطع دسترسی شدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تو اگه این انرژی که داری میزاری واسه نفرت از اون و دیدن زجر کشیدنش بزاری واسه دوست داشتن خودت و ساختن حال خوب واسه خودت مطمعنا نتیجه بهتری میگیری.....

ایشالا خدا به دلت آرامش بده....

آدم فقط پیش خدا تنها نیست........❤  خدای تو عذاب میکند ، خدای من می‌بخشد! خدای تو غضبناک است ، خدای من مهربان است ! خدای تو شعله ی آتش را زیاد میکند ، خدای من در های بهشت را باز میکند! تو با کوچکترین گناهی از درگاه خدایت رانده می‌‌شوی ، من با بزرگترین گناهم در آغوش خدایم جا می‌گیرم !تو مسلمانی، من هم مسلمانم ! خدای تو در مسجد است ، در سجاده است ، در جانماز است ، خدای من اما همین جا ست! کنارم نشسته ، نوازشم می‌کند ، با من چای مینوشد ، کتاب میخواند ، به دیگران لبخند میزند ، برایشان دست دوستی تکان می‌دهد! تو از خدایت میترسی ، من به خدایم عشق می‌ورزم!😊❤ لا اله الّا انت سبحانک انّی کنت من الظّالمین 💔 
همین قد میدونم خد از حق الناس نمیگزره  دل شکستنم حق الناسه خدا نمیگزره

اون که به اون دنیا اعتقاد نداره

اگه داشت میفهمید آدم انشان دست رو زن بلند نمی کنه

اون که به اون دنیا اعتقاد نداره اگه داشت میفهمید آدم انشان دست رو زن بلند نمی کنه

عشقم جدا شو حتماً نشين تو اون خونه زجرت بده

من ازت حاجتمو مي گيرم بين قلب من و تو عاشوراست ❤️❤️🙏🙏💝💝
عزیزم تو اگه این انرژی که داری میزاری واسه نفرت از اون و دیدن زجر کشیدنش بزاری واسه دوست داشتن خودت ...

عزیزم

چطوری حال خودمو خوب کنم

؟

کسی که تو زنداته

دائم شکنجه ی روحیش می دن

دشت روش بلند میکنن

چه جوری میتونه حال خودشو خوب کنه؟

عزیزم نفرین دوسر داره نفرین نکن .حق باشماست نمیدونیم چه شرایطی دارید فقط بسپربه خدا 

سپردنمش به خدا

ولی روز به روز هیکل بزرگ میکنه

هیچیشم نمیشه

منم که دارم می سوزم😢

عزیزم چطوری حال خودمو خوب کنم ؟ کسی که تو زنداته دائم شکنجه ی روحیش می دن دشت روش بلند میکنن چ ...

قربونت برم تو در برابر کارای اون سکوت کن...بهونه دستش نده که بخواد به خودش اجازه بده دست روت بلند کنه.....

سعی کن یه مدت همه چیو باب میلش پیش ببری تا شاید یکم نرم شه‌....

بعدم اصلا باهاش وارد بحث نشو....بحث کردن تمام انرژی آدمو میگیره...

تو خونه واسه خودت دلخوشی بساز...

اگه بچه داری با بچه هات سرگرم شو اگه نداری با چیزایی گیاهی که هزینه ای هم نداره به پوست و موت برس 

واسه خودت غذاهایی که دوست داری درست کن.....

گاهی وقتا با یه دلخوشیای کوچیکی که واسه خودمون میسازیم حالمون کلی خوب میشه...

آدم فقط پیش خدا تنها نیست........❤  خدای تو عذاب میکند ، خدای من می‌بخشد! خدای تو غضبناک است ، خدای من مهربان است ! خدای تو شعله ی آتش را زیاد میکند ، خدای من در های بهشت را باز میکند! تو با کوچکترین گناهی از درگاه خدایت رانده می‌‌شوی ، من با بزرگترین گناهم در آغوش خدایم جا می‌گیرم !تو مسلمانی، من هم مسلمانم ! خدای تو در مسجد است ، در سجاده است ، در جانماز است ، خدای من اما همین جا ست! کنارم نشسته ، نوازشم می‌کند ، با من چای مینوشد ، کتاب میخواند ، به دیگران لبخند میزند ، برایشان دست دوستی تکان می‌دهد! تو از خدایت میترسی ، من به خدایم عشق می‌ورزم!😊❤ لا اله الّا انت سبحانک انّی کنت من الظّالمین 💔