2777
2789
عنوان

دیشب خونه خواهر شوهرم بودم...

417 بازدید | 12 پست

خواهر شوهرم همه رو دعوت کرده بود

مادر شوهرم از اول به بچه هام میگفت بشین، نکن ، دعواش میکرد

اگه اسباب بازی میاوردی وسط، سریع جمع میکرد میگفت خونه شلوغ میشه. 

صاحب خونه چیزی نمی گفت این واسه من حرص میخورد

توقع داره بچه ها از اول تا آخر دست به سینه بشین. 

حالا همه هم بچه کوچیک دارن

پسرای من از همشون بزرگ ترن. توقع داره مثل آدم بزرگا یه جا بشینن.

بچه هام یکی سه سالو نیم.یکی یک سالو نیم

واقعا باید چی گفت. 

همش هم از پسر بزرگم ایراد میگیره.‌

این چرا اخلاقش اینجوریه. این چرا اینطوری میکنه.

الهی حال دل همه خیلی زود خوبه خوب بشه ، مخصوصا تویی که داری این پست رو میخونی...

آخر گوشی دادم دست پسر بزرگم. که فقط تموم بشه زود بریم.

همش هم میگه انقدر گوشی نده

چشماش ضعیف میشه

الهی حال دل همه خیلی زود خوبه خوب بشه ، مخصوصا تویی که داری این پست رو میخونی...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

*گرگ باش تا محتاج نوازش نباشی ..... گرگ یعنی: ارتش تک نفره  تنها ولی وحشی*                    بگذار کفتارها برای خود حکومت خیالی کنند ... نمیدانند سکوت گرگ آغاز یک فاجعه است😞 😃  من برای هدفم قید همه چیز را میزنم خواب که چیزی نیست😃
صاحب خونه چیزی نمیگه مهمان هم باید مراعات کنه وسایل وخونه وزندگی طرف داغون نکنن  مادربیخیال بو ...

شایدم اونا حساسن چون می گه اسباب بازی هم میاوردن می گفته نیارین.پس بچه چی کار کنه بره تو آشپزی کمک کنه؟

قدیما بهتر می دونند اگه به بچه رو بدی میاد تو سر آدم میشینه 

همین خواهر شوهرم همیشه خونه مادرشوهرمه. پسرش هم دوبرابر بچه های من خرابکاری داره. ولی کسی چیزی به اونا نمیگه. اما تا ما میریم خونشون. 

اخ به این دست نزن. بشین سر جات. فقط بچه هام اجازه دارن وسط حال بشینن.

منم دیشب خونه خواهرشوهرم بودم بچه منم ۳ سالشه ارومم هست منم ۷ ماهه باردارم مادرشوهرم تا میدید من نشستم میگفت بچه داره میره تو. شیشه ( تو. اتاق) پاشو بگیرش 

انگار مادرشوهر جماعت باید مهمونی و زهر مار عروس کنه

صاحب خونه چیزی نمیگه مهمان هم باید مراعات کنه وسایل وخونه وزندگی طرف داغون نکنن  مادربیخیال بو ...

اصلا به وسایل کار نداشتن. مثلاپسرم  میرفت تو اتاق بچه خواهر شوهرم که اسباب بازی برداره. میرفت در اتاق می بست. لامپ رو هم خاموش میکرد. تا اسباب بازی میاوردن وسط جمع میکرد. بجز بچه های من سه تا دیگه هم بودن ولی با اونا کار نداشت. بجز این چیزا خیلی کارای دیگه هم کرد که مهمونی رو کوفتم کرد.