2777
2789

سلام عشقا خوبید 

از بس ڗیلت موهارو ضخیم میکنه تصمیم گرفتم واجبی بگیرم بعد خالم گفتش من نوره دارم واست ی بستشو میارم امتحان کن دوستداشتی برو بخر 

حالا میخاسم واسه ناحیه ممنوعه استفاده کنم بعد اخه بعضیا میگن دخترا نباید استفاده کنن واسه اینکه ب بکارت اسیب میرسونه درسته؟شماها استفاده کردید؟راضی هستید؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم واجبی میزنم چندساله فقط بعد شیو کردن یکم سوزش و درد دارم قسمت ممنوعه یعنی چند ساعت بعد شیو.اسمش هم تیزبر 

👈تولید کننده افکار خودت باش ن مصرف کننده اراجیف مردم👉
اخه چه ربطی به بکارت داره  چرا هر چی چرت و پرته به بکارت ربط میدید بکارت فقط بر اثر برخورد مست ...

وا چرا عصبی میشی جانم😂من ک از خودم نگفتم بخدا منم شنیدم فقط و بنظرم چرت اومد

اصصصلا ضرر نداره از نظر طب سنتی هم خاصیت درمانی داره مخصوصا واس کیست سینه ،استفاده کن خییییلی بهتر از ژیلته ،بوی بدی داره اما بشدت واسه ریه خوبه

میشه برام دعا کنی همین الان ک داری امضامو میخونی 🥺🥺🥺
اخه چه ربطی به بکارت داره  چرا هر چی چرت و پرته به بکارت ربط میدید بکارت فقط بر اثر برخورد مست ...

اخه بکارت با پودر موبر پاره بشه😑😑😑اون کجا این کجا ادم خندش میکیره😂😂😂😆😅

👈تولید کننده افکار خودت باش ن مصرف کننده اراجیف مردم👉
وا چرا عصبی میشی جانم😂من ک از خودم نگفتم بخدا منم شنیدم فقط و بنظرم چرت اومد

ترو خدا به حرفای این خاله زنکا گوش نکنید همش میگن این به بگارت اسیب میزنه اون به بکارت اسیب میزنه نه عزیزم تا خودت کاری نکنی هیچی به بکارت اسیب نمیزنه اگه اینطوری بود نصف دخترا قبل ازدواج بکارتشون اسیل دیده بود

وزن شروع 
واقعا؟پوستو سفیدم میکنه؟چجوری باید درستش کرد؟نوره زدی شماهم؟

من فقط نوره رو قبول دارم عالیه، خودش باعث سفیدی پوست نمیشه، استفاده نکردن از ژیلت به مرور پوستتو صاف و تمیز میکنه

میریزیش توی یه ظرف یه مقدار خیلی کم آب داغ اروم اروم میریزی روش اصلا همش نزن بذار خودش یواش یواش آب رو جذب کنه ، بعد بدنتو با اب سرد بشور و خمیر رو استفاده کن بعد از شش دقیقه بشور

بعد از حمام هم حتما از یه لوسیون مرطوب کننده استفاده کن

...
منم واجبی میزنم چندساله فقط بعد شیو کردن یکم سوزش و درد دارم قسمت ممنوعه یعنی چند ساعت بعد شیو.اسمش ...

اها باعث سفیدی اون ناحیه هم شده یان؟اخه ڗیلت هم تیره میکنه موهارو هم تیغ تیغی