2777
2789
عنوان

مهاجرت؟؟؟؟

813 بازدید | 46 پست

دوستای گلم سریعترین جا برای مهاجرت کجاست؟ 

دیگه خسته شدم از بعضی مسائل خانوادگی. 

فقط میخوام برم.. فقط برم.

مدنظرم استرالیاست ولی هرجای دیگه هم باشه اگه اطلاعی درمورد نحوه سریع رفتن دارین بگین لطفا؟

با پسرم و شوهرم و مادرشوهرم میخوام برم.

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   

نمیزارن‌ از‌ بغل‌ استرالیا  حتی‌  رد‌ بشی‌      به‌نظرم‌ المان‌ راحتتره‌ البته‌ رسیدی‌ باید‌ وکیل‌ بگیری ‌.

یه‌ دختر‌ ناز‌ دارم‌ دعا‌ کنید‌ خدا‌ی‌ مهربونم‌ یه‌ پسر‌ سالم‌‌  هم‌  به‌من‌ هدیه‌‌کنه‌.😍

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

هر جایی که بخواین برین باید مقدماتش را فراهم کنید به خصوص که بچه دارین...اگه یک مرد مجرد بودین قضیه فرق میکرد.

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
همون شوهر ومادرشوهر منشا مشکل خانوادگین کجا میبریشون😂😂

اتفاقا اونا عشقن

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   
شغل ، تحصیلات چیه اگه 300 هزار دلار دارین فعلا ترکیه میتونید برید

پرستارم. ارشد روانشناسی هم دارم. 

من راه سریع بلد نیستم اونی که بلدم مهاجرت تحصیلیه که یکیتون اول باید پذیرش تحصیلی بگیره اگه پول دارین که شهریه میدین اگرم پول ندارین باید با استادا صحبت کنی فول فاند بگیری. بعدشم همسر و فرزند میتونن بیان یه مدت بعد. ولی مادرشوهرو با این روش فک نکنم بشه برد  

البته یه عده هم الان دارن با ویزای توریستی میرن ترکیه و گرجستان بعد یه کار غیرقانونی با درامد کم پیدا میکنن و سعی میکنن موندگار شن که نمیدونم چقدر این کار شدنیه.

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   
من راه سریع بلد نیستم اونی که بلدم مهاجرت تحصیلیه که یکیتون اول باید پذیرش تحصیلی بگیره اگه پول داری ...

مرسی گلم. 

باید درخواست ویزای کاری بدی و مدرک زبان داشته باشی یا سرمایه گزاری

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 

Express entry کانادا

و لاتاری آمریکا هم امتحان کن یهو زد و شد  

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل