2777
2789
عنوان

چجوی ریاضی رو یاد بگیرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 7804 بازدید | 26 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پنجا پنجا

یعنی چی !!یا هستی یا نیستی 😐

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 
یعنی هم هستم هم نه یازدهمم

پس نیستی کنکوری یعنی کسی که اولین کنکوری که میاد بخاد امتحان بده ... اگه رشتت تجربی یا ریاضیه حتما تا کنکورت روی ریاضیت کار کن ریاضی یه علم قابل تمرین و ارتقا هست ولی به هوش هم بستگی داره اما میگم با تمرین میشه بهترش کرد...  از الان خوب بخون امپیاد ریاضی سال دیگه  که فکر نکنم بشه ولی امپیاد های ریاضی دانشجویی شرکت کن راهت زود باز میشه برا هدفت 

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 
پس نیستی کنکوری یعنی کسی که اولین کنکوری که میاد بخاد امتحان بده ... اگه رشتت تجربی یا ریاضیه حتما ت ...

خیلی دوست دارم ریاضیدان و پزشک و فیزیکدان و مهندس عمران شم ولی هوش ریاضی جالبی ندارم یعنی با خوندن متن کتاب درسی نمی فهمم چی نوشته باید فیلم نگاه کنم ولی ریاضی و فیزیک رو خیلی دوست دارم بدبختی نمراتم کم میشه