2777
2789
وای هی میگن الکیه اینا کارد ساحلی اند ی چیزی میدونن

هشدار رو دادن که مردم زودتر ساحلو تخلیه کنن.

چون ملت ایران با زبون خوش حرف تو کتشون نمیره

نمونش یکی از تاپیکای عصر که میگف کجا هواش خوبه با دوچرخه برم!

میخوام یه قلک بسازم از دلم❤خاطره های خوبُ سوا کنم وجیرینگی توی دلش بریزم💝یه روزی که پر شد قلکم از همه خاطراتت،نگاهت،کلامت،مرامت ...اونوقت بدجورمیشم اسیر ورامت😎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا فالمون چی بود؟ 😁

این بود😂😂

میخوام یه قلک بسازم از دلم❤خاطره های خوبُ سوا کنم وجیرینگی توی دلش بریزم💝یه روزی که پر شد قلکم از همه خاطراتت،نگاهت،کلامت،مرامت ...اونوقت بدجورمیشم اسیر ورامت😎
من کیلیپشو دیدم همین جور دارن میگن

حرف زیاد میزنن از ظهر تو کانالا گذاشتن که تهران طوفان شدید میاد

آخرشم شبکه خبر زیرنویس کرد که شایعه هستش

گفتن مشهد بارندگی شدید میشه ۸ شب هنوز یه قطره بارون نیومده

آنکه اسب داشت غبارش فرو نشست، امان از گرد سم تازه خر خریده ها
جونشون مهم نیست براشون مگه

یه سریا دست به هرکاری میزنن حالا به هر قیمتی شده

خب شایددریاشدیدمواج بشه به اونایی که کنارساحلن صدمه بزنه,میخوان اینجوری بگن مردم تخلیه کنن

شاید عزیزم 

ولی خب بجای سونامی بگن تخلیه کنین خیلی بهتره

بیشتر استرس میندازن تو جون ملت

آنکه اسب داشت غبارش فرو نشست، امان از گرد سم تازه خر خریده ها

«بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحیمِ بِسْمِ اللَّهِ خَیْرِ الاْسْماءِ بِسْمِ اللَّهِ رَبِّ الاْرْضِ وَ السَّمآءِ بِسْمِ اللَّهِ الَّذی لایَضُرُّ مَعَ اسْمِهِ سَمُّ وَلا دآءٌ بِسْمِ اللَّهِ اَصْبَحْتُ وَ عَلَی اللَّهِ تَوَکَّلْتُ بِسْمِ اللَّهِ عَلی قَلْبی وَ نَفْسی بِسْمِ اللَّهِ عَلی دینی وَ عَقْلی بِسْمِ اللَّهِ عَلی اَهْلی وَ مالی بِسْمِ اللَّهِ عَلی ما اَعْطانی رَبّی بِسْمِ اللَّهِ الَّذی لایَضُرُّ مَعَ اسْمِهِ شَیْءٌ فِی الاْرْضِ وَ لا فِی السَّماءِ وَ هُوَ السَّمیعُ الْعَلیمُ اَللَّهُ اَللَّهُ رَبّی لا اُشْرِکُ بِهِ شَیْئاً اَللَّهُ اَکْبَرُ اَللَّهُ اَکْبَرُ وَ اَعَزُّ وَ اَجَلُّ مِمّا اَخافُ وَ اَحْذَرُ عَزَّ جارُکَ وَ جَلَّ ثَناؤُکَ وَلا اِلهَ غَیْرُکَ اَللّهُمَّ اِنّی اَعُوذُ بِکَ مِنْ شَرِّ نَفْسی وَ منْ شَرِّ کُلِّ سُلْطانٍ شَدیدٍ وَ مِنْ شَرِّ کُلِّ شَیْطانٍ مَریدٍ وَ مِنْ شَرِّ کُلِّ جَبّارٍ عَنیدٍ وَ مِنْ شَرِّ قَضآءِ السّوُءِ وَ مِنْ کُلِّ دابَّةٍ اَنْتَ آخِذٌ بِناصِیَتِها اِنَّکَ عَلی صِراطٍ مُسْتَقیمٍ وَ اَنْتَ عَلی کُلِّشَیْءٍ حَفیظٌ اِنَّ وَلِیِّیَ اللَّهُ الَّذی نَزَّلَ الْکِتابَ وَ هُوَ یَتَوَلَّی الصّالِحینَ فَاِنْ تَوَلَّوْا فَقُلْ حَسْبِیَ اللَّهُ لا اِلهَ اِلاّ هُوَ عَلَیْهِ تَوَکَّلْتُ وَ هُوَ رَبُّ الْعَرْشِ الْعَظیمِ»

دعا برای رفع بلا از سیل پخش کنید 👆🏻

💚به حکمتش دل بسپار...💚
حرف زیاد میزنن از ظهر تو کانالا گذاشتن که تهران طوفان شدید میاد آخرشم شبکه خبر زیرنویس کرد که شایعه ...

شیراز ک راست بود

ما ک دلمون نمیخواد شهرهای کشورمون ویرون بشه

ولی پیشگیری بهتر از درمان هست

ی درصد فکر کنین راست باشه

خانم معلمم
این بود😂😂

وگفتن که شمشیر ها گویای وضعیت فعلی ایرانه

وطنم_پاره_تنم😐#  

شاید عزیزم  ولی خب بجای سونامی بگن تخلیه کنین خیلی بهتره بیشتر استرس میندازن تو جون ملت

بعضی مردم تازور پشت سرشون نباشه رعایت نمیکنن,فکرمیکنن حادثه فقط مال بقیه است

💚به حکمتش دل بسپار...💚