2777
2789

سونامی علتش زلزله است ته سیل 

ممکنه چون لب آبه آب دریا با سیل یکی بشه و خطرناکه ولی بهش سونامی نمیگن سونامی موجیه که در اثر ارتعاش زمین به علت زلزله بوجود میاد و مثل زلزله قابل پیش بینی نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسي كجايي بيا توضيح بده دقيق ببينيم چي شنيدي؟؟؟

جیگر خبری نیست

یه کلیپ هست

دارن تو بلندگو میگن ساحلو ترک کنین خطر سونامی هست

اینو گفتن مردم بترسن از کنار ساحل برن اخه باد و بارونه

کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند....  یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵.   فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم         نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی

خدايا ميشه بلا رو يكمشو به بلاد كفر هم تقسيم كني😐قحطي و گروني كم بود !؟!!!!

مردم پل ذهاب چه گناهي دارن هنوز تو كانكس بودن ك كانكساشونم اب برد 

خدايا از نو ميخواي بسازي!؟!

و خدایی که در این نزدیکیست  قناد خونگی👩🏻‍🍳

واژه سونامی را سرچ کرده ومطالعه بفرمایید.

کلافم کردید دیگه😩😩

میخوام یه قلک بسازم از دلم❤خاطره های خوبُ سوا کنم وجیرینگی توی دلش بریزم💝یه روزی که پر شد قلکم از همه خاطراتت،نگاهت،کلامت،مرامت ...اونوقت بدجورمیشم اسیر ورامت😎
جیگر خبری نیست یه کلیپ هست دارن تو بلندگو میگن ساحلو ترک کنین خطر سونامی هست اینو گفتن مردم بترسن ...

نه ميدونم ولي خواستم بيينم اسي دقيق چي شنيده تا توجيهش كنم

جانيارم ديگه همونكه گزارشمو زدين تركونوندينم نميبخشمتون 😖
بندری هستین ؟؟؟ 

بوشهری هستم

ولی پارسال یادمه بندر دیر موجهای بدی زد با طوفان کل ساحل داغون شد کلیم تلفات مالی و جانی داشت

ولی سونامیییی دیگه نیست بابا

کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند....  یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵.   فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم         نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی