2777
2789
عنوان

شام چی دارید و خونه ی کی هستید☺

607 بازدید | 41 پست

سریع زود بگید.

دیگه تاپیک نهار چی بپزم و چی بخورم نمیزنید😂

فکر کنم دلیلش اینه اکثرا خونه ی فامیل و ..هستید یا مهمون دارید درسته؟

لالایی غنچه ی پونه لالایی.بدون که شب نمیمونه لالایی..لالایی هر غمی که گفتنی نیست..همه دردای ما که گفتنی نیس..همه دردای ما که گفتنی نیست...

خونه خودمون

بادمجون..ایشششششششششششح

باید نون و ماست بخورم

از بادمجون بدم میاد

من به عنوان یک مجرد نظر میدم و نظرمم کاملا شخصیه. مجبور نیستید افکارتونو به کسی که نظرش مثل شما نیست تحمیل کنید. آدما قدرت تشخیص دارن

خونه خودمون سوپ داریم اه

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه خودمون بادمجون..ایشششششششششششح باید نون و ماست بخورم از بادمجون بدم میاد

چرا ؟

خیلیم خوش مزس که☺

لالایی غنچه ی پونه لالایی.بدون که شب نمیمونه لالایی..لالایی هر غمی که گفتنی نیست..همه دردای ما که گفتنی نیس..همه دردای ما که گفتنی نیست...

مادرشوهرم اش درست کرده 

یکمم غذا از ناهارمون داریم

ولی خب هیچکس دل و دماغ نداره چیزی بخوره همه یه گوشه کز کردیم نشستیم  

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4  

خونه خودمون

فعلا هیچی😞

پدر جان آشوب جهان و جنگ دنیا به کنار ،بحران ندیدن تو را من چه کنم 😭                                                  تو بهشتی شدی اما جهنم شد دنیایم بی تو پدر😢        میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید💔
خونه خودمون سوپ داریم اه

منم دیشب سوپ گذاشتم .نتونستم بخورم😐