لایک مرگ بر... همون نفرین به دیگرکشور هاست و برمیگرده به خودمون
میگم امریکا کِی و کجا ب کدوم کشورها گفتن مرگ بر... ک همش جنگل های کالیفرنیا اتش سوزی میشه یا سیل و طوفان میاد؟ یا مثلا کشورهای روی خط استوا ب کدوم کشورها مرگ بر... گفتن ک همش سیل و سونامی براشون اتفق میوفته؟؟
حجابیعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگی اش.(امام موسی صدر)))
حجابیعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگی اش.(امام موسی صدر)))
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اونابه ماربطی ندارن.خودمون که میدونیم چی گفتیم😆شایداوناام یکیونفرین کردن😐
😏😏😏هه
ای خدا خودت بگو واسه چی ساختی منو توی این زندون غم چرا انداختی ننو
خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خشنود شوی و ما رستگار❤خدایا امیدمو نا امید نکن 😢تیکر رسیدن به ارزوها😍نشد نشد که بیام بازم به دیدن تونشدنفس بکشم نفس کشیدن تو روزای تار منه شبهای روشن تو
شاید همش باهم.من به نیروهای ماوراخیلی اعتقاددارم. هرچندمنکر عقل وتصمیمم نیستم
عزیز دلم پس این همه جنایاتی که مثلا عربستان توی یمن کرده، یا امریکا توی ویتنام و عراق و ایران...اینا مشکلی نیست؟؟؟؟ما بخاطر این چیزا بهشون مرگ میفرستیم...