2777
2789
عنوان

خدایا چرا همه چیز مثل حال و هوای آخرالزمان شده😞😞😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 36 پست
لایک  مرگ بر... همون نفرین به دیگر‌کشور هاست و برمیگرده به خودمون

میگم امریکا کِی و کجا ب کدوم کشورها گفتن مرگ بر... ک همش جنگل های کالیفرنیا اتش سوزی میشه یا سیل و طوفان میاد؟ یا مثلا کشورهای روی خط استوا ب کدوم کشورها مرگ بر... گفتن ک همش سیل و سونامی براشون اتفق میوفته؟؟

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
ربطی نداره بنظرم. همه دنیا همین خبره!!

والا ی جمله رو گرفتن هیییی همه جا تکرار میکنن😏😏😏

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سیل همه جا میاد و زود هم به کمکـمیان و تمام نه مثل اینجا دوتا بارون میباره زرت سیل میاد 

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 
عزیزم فردا عقدته؟تیکرتو میگم؟

پسفردا عقدمه

توت فرنگی سابق هستم کاربریمو‌ترکوندم این کاربری جدیدمه😃۲۴ مرداد رسما‌ نامزد شدم 💖💍 ۷ماه نامزد بودم..💑 ۱۵فروردین عقد کردم ❤🏩تیکرمم تیکر بارداری نیست 😰😂 تیکر ولنتاینه💏💓
اونابه ماربطی ندارن.خودمون که میدونیم چی گفتیم😆شایداوناام یکیونفرین کردن😐

😏😏😏هه

اونابه ماربطی ندارن.خودمون که میدونیم چی گفتیم😆شایداوناام یکیونفرین کردن😐

والا یه نفر میگه  یکی از علت های سیل و زلزله گناهان خود ادماست همه اخ اخ پیف پیف میکنن..ولی این مرگ بر گفتناتاثیر داره دیگه اره؟؟؟؟!!! جلل الخالق

ای خدا خودت بگو واسه چی  ساختی منو توی این زندون غم چرا انداختی ننو

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خشنود شوی و ما رستگار❤خدایا امیدمو نا امید نکن 😢تیکر رسیدن به ارزوها😍نشد نشد که بیام بازم به دیدن تو‌‌‌‌‌‌نشدنفس بکشم نفس کشیدن تو روزای تار منه شبهای روشن تو 
شاید همش باهم.من به نیروهای ماوراخیلی اعتقاددارم. هرچندمنکر عقل وتصمیمم نیستم

عزیز دلم پس این همه جنایاتی که مثلا عربستان توی یمن کرده، یا امریکا توی ویتنام و عراق و ایران...اینا مشکلی نیست؟؟؟؟ما بخاطر این چیزا بهشون مرگ میفرستیم...