2777
2789

دعام کن خواهش میکنم به امام رضا سخت سخت محتاجم در توانم نیست بیام اما گره ای به کارم افتاده که فقط امام رضا می‌تونه حلش کنه 

امام رضا بغض کردم با همونی که اومدم پابوست الان داری ازم میگیریش خواهش میکنم یه بار دیگه اونو به من بده خواهش میکنم آقا کمکم کن دیگه کاری از من ساخته نیست پای دلم پای قلبم و آبروم در میونه خودت دوباره زندگیمو سر پا کن نذار از هم بپاشه

خدایِ مهربونم شکرت ❤🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اومدیم شمال .ساری تو خونه حبس شدیم .همه جاده ها بابونه میترسم از اون راه های فیروز کوه و بریم؟.۴شنبه هم باید سوئیت رو تحویل بدیم و بریم؟

برامون پیش امام رضا دعا کن.کاش میومدیم مشهد کااااااش

تیکر پسردار شدنمه.دعا کنید واقعی بشه خداجووونم ؛تو رو به آبروی ۵تن آل عبا؛به جان ابوالفضل به تنهایی حسین به لب های تشنه رقیه و سکینه به گریه های بی تاب علی اصغر یه پسر سااالم و صآلح و خوشبخت نصیب منو شوهرم کن

دعا کن به سلامتی و خوبی برسیم شهرمون.دلم اروووم نداره.اینجام هواش سرده و باروووونی

تیکر پسردار شدنمه.دعا کنید واقعی بشه خداجووونم ؛تو رو به آبروی ۵تن آل عبا؛به جان ابوالفضل به تنهایی حسین به لب های تشنه رقیه و سکینه به گریه های بی تاب علی اصغر یه پسر سااالم و صآلح و خوشبخت نصیب منو شوهرم کن