2777
2789

زیارتت قبول عزیزم.. اونجا هوا چطوره منم میخوام بیام 

زنها...از تکراری شدن...از دوست نداشته شدن...از مثل روز اول نبودنمیترسند....گاهی زنها رامثل روز اول دوست بدارید ...مثل شوق اولین بوسه ...
سلام عزیزمم سال نو مبارک❤️❤️❤️❤️

سلام جانم سال نو شما هم مبارک با آرزوی بهترین ها درسال جدید الهم صل علی محمد وال محمد 💋💋💋

خدایا بخاطر همه چی هزاران بار شکرت شکرت شکرت الهم صل علی محمد و آل محمد 💗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام جانم سال نو شما هم مبارک با آرزوی بهترین ها درسال جدید الهم صل علی محمد وال محمد 💋💋💋

قربووونت برم 

امسال سال خوبی برات باشه از نوع عاااالی😍😘

when life puts you in tough situations Dont say   why me say TRY ME
قربووونت برم  امسال سال خوبی برات باشه از نوع عاااالی😍😘

عزیزمی. راستی ایگی اون اکیپ تون که گفتی برادر دوستت خوب نیست چی شد آخرش به دوستت گفتی؟ 

التماس دعا 

ای محبوب من ! چه لذت بخش است نسیم یادتو آن گاه که بر دل های ما می وزد. چه شوق آفرین است نگاه عاشقانه تو. چه شیرین و آزادی بخش است زندگی در کنار تو و زیر سایه لطف و رحمتت. چه سکر آور است جام های محبت تو که از چشمه های عشق نوشیدهمی شود. چه سخت و جگر سوز است آتش هجران و فراق تو . چه جان پرور است خنکای نسیم وصال تو. ای مهربان ترین مهربانان عالم .   
عزیزمی. راستی ایگی اون اکیپ تون که گفتی برادر دوستت خوب نیست چی شد آخرش به دوستت گفتی؟  

نه روم نشد اصلااا 

ولی دگ ی جوری دعوت میکنم ک فقط خودش و شوهرش بیان 

کلا سعی کردم تو خونه دگ باهاشون قرار نگیرم وقتی اون هست مثلا،

نمیدونم چرا اصلا نمیتونم بگم😢

when life puts you in tough situations Dont say   why me say TRY ME
نه روم نشد اصلااا  ولی دگ ی جوری دعوت میکنم ک فقط خودش و شوهرش بیان  کلا سعی کردم تو خون ...

خب تا همینجاش هم خوبه که سعی میکنی کمتر چش تو چش بشین. تو فکرت بودم 

قربونت برم  اره وقتی همسرم اذیت میشه چ کاریه بهتره نبینمشون اصن

آره اینطور بهتره. ان شاء الله در کنار همسرتون همیشه شاد باشی دوست مهربونم 

التماس دعاخیلی خیل زیاد

https://eitaa.com/siyahdune/16867 دوستت دارم مهدی جان(عج) آرام جان من، تحمل رنج های این دنیا فقط با تو برایم ممکن است💚 تا هستم ای رفیق ندانی که کیستم/ روزی سراغ وقت من آیی که نیستم/ شهید ابراهیم رییسی💔