2777
2789
عنوان

بارداری ناخواسته

185 بازدید | 11 پست

سلام خانوما 

لطفا کمکم کنید تازه فهمیدم باردارم اصلا آمادگیشو نداشتم خیلی بهم ریختم همینجور اشکهام میریزه. تازه چون خبر نداشتم باردار بودم به خاطر سرماخوردگیم کلی دمنوش خورده بودم همش میترسم تاثیر بدی گذاشته باشه خیلی حالم بده 

عزیزم منم یهویی بعد پنج ماه عروسیمون باردار شدم،بچه دوست داشتیم ولی فعلا نمیخواستیم....اولش منم تو شوک بودم افسرده شدم ولی الان هرروز خداروشکر میکنم حتما قسمتم بوده با نی نیم حرف میزنم،نگران نباش منم دمنوش و زعفران خورده بودم

کنجد مامانی و بابایی خوش اومدی به زندگیمون
عزیزم منم یهویی بعد پنج ماه عروسیمون باردار شدم،بچه دوست داشتیم ولی فعلا نمیخواستیم....اولش منم تو ش ...

مرسی از کامنتت عزیزم . خدا کنه منم مثه شما بعدا حالم خوب بشه . فعلا هم خودم هم همسرم بدجور توی شوک هستیم ما دو ساله ازدواج کردیم اما فعلا قسط خونه و اینا زیاد داریم بچه نمیخواستیم یکهو پیش اومد . اول تصمیم گرفته بودم قرص بخورم که نمونه ولی راستش ترسیدم و گفتم حتما خیر و صلاح بوده که پیش بیاد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی از کامنتت عزیزم . خدا کنه منم مثه شما بعدا حالم خوب بشه . فعلا هم خودم هم همسرم بدجور توی شوک ه ...

عزیزم خداروهزاران بارشکرکن که بدون دکترو دارولیاقت مادرشدنوپیداکردی بچه اصلاهیچ ربطی به قسط وبدهی نداره اتفاقاباخودش خیروبرکت میاره.منم اولش فکرمیکردم بدهیامون زیاده بچه نیاریم حالاازیکسال گذشته که درانتظارم ولی نمیشه.

👪خدایابابت بهترین وقشنگترین هدیه ای که بعداز۱۵ماه بهم دادی ازت ممنونم.خودت ازش محافظت کن👪
عزیزم خداروهزاران بارشکرکن که بدون دکترو دارولیاقت مادرشدنوپیداکردی بچه اصلاهیچ ربطی به قسط وبدهی ند ...

مرسی از دلداریت عزیزم . ایشالا به زودی خبر مامان شدنتو بهمون بدی ‌

مرسی از کامنتت عزیزم . خدا کنه منم مثه شما بعدا حالم خوب بشه . فعلا هم خودم هم همسرم بدجور توی شوک ه ...

عزیزم ماهم خیلی قسط داریم میگم تازه عروسی کردیم هنوز از زندگی متاهلی لذتی نبردیم ولی همسرم واقعا خوشحال شد از ته دلش....ایشالا ک برکت میاره تو زندگیت،حتما قسمت بودیهو اومد تو زندگی

کنجد مامانی و بابایی خوش اومدی به زندگیمون
عزیزم ماهم خیلی قسط داریم میگم تازه عروسی کردیم هنوز از زندگی متاهلی لذتی نبردیم ولی همسرم واقعا خوش ...

پس وضعیت شما هم مثه ماست . فعلا خیلی آشفته است حالم اما دیگه واگذار کردم به خدا . صحبتای شما هم آرومترم کرد .

مرسی از دلداریت عزیزم . ایشالا به زودی خبر مامان شدنتو بهمون بدی ‌

ممنونم گلم.بادعای خیرشما

👪خدایابابت بهترین وقشنگترین هدیه ای که بعداز۱۵ماه بهم دادی ازت ممنونم.خودت ازش محافظت کن👪

عزیزم منم ناخواسته باردار شدم. یه پسر یک سال و یازده ماهه دارم. خداروشکر از شیر گرفته بودمش وگرنه خیلی اذیت می شدم. اول ک فهمیدم کلی گریه کردم. همسرمم وقتی فهمید گفت باید سقطش کنی اما فرداش خودش کلی خداروشکر کرد و گفت ک حتما نعمت خداس و تو شوک بودم گفتم سقط کنیم. الان حالم خیلی بهتره روحیه ام صفر بود الان صده خیالت راحت باهاش حرف بزن وقتی بری سونو و قلبشو گوش کنی می فهمی هیچ عشقی بالاتر از عشق مادر ب فرزندش نیست. خدا براتون حفظش کنه و زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشه.

میگن با ازدواج دینتون کامل میشه...اینو نمی دونم ولی میدونم با دختردار شدن خوشبختیتون کامل می شه❤❤❤
عزیزم منم ناخواسته باردار شدم. یه پسر یک سال و یازده ماهه دارم. خداروشکر از شیر گرفته بودمش وگرنه خی ...

منم اول تصمیم گرفتم سقطش کنم چون هنوز خیلی هفته اش پایینه و قلبش هم تشکیل نشده اما بعدش راستش ترسیدم با خودم فکر کردم اگه چیزی بخورم و از بین نره ولی ناقص بشه و ناچار به کورتاژ شم چی ؟ ترسیدم که این چیزا پیش بیاد و دیگه هیچ وقت بچه دار نشم . راستش الان مطمین بودم که هیچ وقت بچه نمیخوام اما ترسیدم ی روزی برسه که نظرم عوض شه و دیگه چاره ای نداشته باشم . از روزهای اول خیلی حالم بهتره البته هنوزم شوکه هستم و همش اشکم سرازیر میشه . نوشتن توی اینجا و خوندن نظرات شما دوستان خیلی آرومترم کرده مرسی که حس و تجربتو باهام به اشتراک گذاشتی عزیزم . الهی خدا بچه هاتو برات حفظ کنه 😘

منم اول تصمیم گرفتم سقطش کنم چون هنوز خیلی هفته اش پایینه و قلبش هم تشکیل نشده اما بعدش راستش ترسیدم ...

قربونت برم عزیزم. همینطور نی نی کوچولوی شما رو ❤❤❤

میگن با ازدواج دینتون کامل میشه...اینو نمی دونم ولی میدونم با دختردار شدن خوشبختیتون کامل می شه❤❤❤