2777
2789
عنوان

چقد بی لیاقتم

542 بازدید | 54 پست

دیشب کلی فحش و کتک خوردم

امروز زنگ زدم ب همسرم ک بگم تمومش کنیم

قط کرد ج  نداد

اومدم پیش پسرم دلم لرزید

حرفمو قورت دادم

پسرم بی پدر یا مادر بزرگ میشه😑

میشه ی عقده ای مثل پدرش

ی وحشی ک دائما یا زنش دعوا داره

پسرم لبخند زد ،حتی یادم رف دیشب چیا شنیدم

خدا جونم من پول نمیخوام، آرامش میخوام، میدونم باعث و بانی ب هم خوردن آرامشم خودمم، میدونم تو خیلی خواستی جلومو بگیری و من هی اصرار کردم، ولی تو بزرگی، خدایی، ببخش و کمکم کن. یه صلوات برای آرامش داشتنم میفرستید؟

چیکار کنم؟

کسی بچه طلاق بوده؟ سختیاش چیه؟

خدا جونم من پول نمیخوام، آرامش میخوام، میدونم باعث و بانی ب هم خوردن آرامشم خودمم، میدونم تو خیلی خواستی جلومو بگیری و من هی اصرار کردم، ولی تو بزرگی، خدایی، ببخش و کمکم کن. یه صلوات برای آرامش داشتنم میفرستید؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدا هم نشى همون ميشه باور كن

پس چیکار کنم؟😑

میدونم بچمو بهم نمیده

تا هفت سال مال منه و بعد مال اون😑

من بچه طلاقم ببین نظر من اینکه بچه تو دعوا این هاییکه گفتی میشه نه با بچه طلاق شدن.چرا آسیب میبینه ولی نه در حد اینکه بخوای اینطوری زندگی کنی نمیدونممم والا مادر من بخاطره من و بچه دیگه اش صبوری کرد ولی بد موقع رفت الان آسیبی که من و اون خوردیم مطمعنن کوچیکتر بودیم کمتر میشد شایدم من اشتباه میکنم ولی در کل تو دعوا زندگی کردن خیلی سختهههه بچه داغون میشهه

عزیزم باید حتما از یه مشاور کمک بگیری. بخاطر پسرت هم که شده برو مشاوره

رفتم مشاور

مشاور فقط ب من میگه تو اوضاع رو کنترل کن

اخه چقد

چقد فحش بشنوم

چقد کتک بخورم😑

اولا ک هرکی جدا شه عقده‌ای نمیشه بچش

خیلی وقتااا بهتر از زندگی کردن تو این شرایط با همه

اول خودت رو در نظر بگیر اگه مطمعنی بچه نداشتی جدا میشدی

و اگه میدونی شوهرت بخاطر بچه کوتاه نمیاد لطفا ب اسم بچه نمون چون اون این وسط بیشتر از هردوتون عذاب میکشه

یادم تورو فراموش..
چه ربطی به لیاقت داره؟

لیاقت باعزت بودن و فحش و کتک نخوردن رو ندارم

اول مهریه و نفقه بذار اجرا  بعد برو دنبال طلاق  بچه تا 7 با خود ته

بعدش ازم میگیره

بچم دو هوایی میشه

اولا ک هرکی جدا شه عقده‌ای نمیشه بچش خیلی وقتااا بهتر از زندگی کردن تو این شرایط با همه اول خودت ر ...

من ذاتا بی لیاقتم

قبل از بچه هم اوضاع همین بود

پس چیکار کنم؟😑 میدونم بچمو بهم نمیده تا هفت سال مال منه و بعد مال اون😑

اگه بمونی مطمعن باش بچه اتم فحش و کتک میخوره چیزاییکه خودم تجربه کردم اگه شوهرت اخلاقش اوکی شد بمون ولی اینطوری داغون میشی سنتم بره بالا زندگی تنهایی واست سخت میشه همه برات تصمیم میگیرن و حتی نمیتونی کار کنی‌.‌من که ازدواج کرده بودم ولس مادرم مهریه اشو بخشید و بچه دیگه اشو گرفت و خلاص