2777
2789
عنوان

خیاطم خرابکاری کرده😬😬😬

653 بازدید | 16 پست

من الان خودم خیاطی میکنم. ولی حدود هفت ماه پیش یه مقدار پارچه خریدیم با مامانم وبه خاطره یسری مسائل مجبور شدم ببرم پیشه یه خیاط که تازه اومده بود تو محلمون برام یه مانتو شلوار دوخت و۶۰تومن گرفت. مامانم کارشو دید وپسندید ویسری پارچه که گرونم خریده بود برد پیشش. حدود شیش ماه طول کشید تاکارو تحویل داد. دوتا مانتو بود که وقتی رفتیم حساب کنیم گفت گرون شده ودونه ای ۷۰تومن گرفت. دوتا دامنم بود که یکیشو خراب کرده بود. موقع تحویل مامانم نبود لباسارو پرو کنه من گرفتمو براش بردم. مانتوها هردو به شدت تنگن. یه ست دامن وسارافونم خراب کرده داغونااااا. کارا تمیز دوخته نشدن وهرکدومشون هزارتا ایراد داره که قابل درست شدن نیست

از امروز شــــــــــــروع شد عهدی که با خودم بستم. نمازمـــــــو اول وقت میخونم😍غیبت ممنوع😠سالم میخورم😍به خودم وزندگیم میرسم💜این تیکرم تا وقتیه که اینکارا عادتم بشه 💜💜💜💜💜

بنظرتون من چیکار کنم؟ هنوز پوله دوختو ندادم٫خسارت پارچه هایی که خراب کرده رو باید بگیرم؟

از امروز شــــــــــــروع شد عهدی که با خودم بستم. نمازمـــــــو اول وقت میخونم😍غیبت ممنوع😠سالم میخورم😍به خودم وزندگیم میرسم💜این تیکرم تا وقتیه که اینکارا عادتم بشه 💜💜💜💜💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرتون من چیکار کنم؟ هنوز پوله دوختو ندادم٫خسارت پارچه هایی که خراب کرده رو باید بگیرم؟

نميده بابا چه ساده اي 😂 

اوني كه خراب كرده و روش شده همينجوري رو تحويل بهت بده مطمئن باش پول كامل ازت ميگيره

از یه طرف میگم گناه داره زخمت کشیده .از طرفیم واقعا از کارا زده وافتضاح دوخته. مامانم بهش گفته بود که لباساشو خراب کرده اونم تلفنو روش قطع کرده بود

چه گرون چه خبره هرمانتو ٧٠ تومن مگه مدلش چيه  من هرمانتو رو نهايت با مدل ٤٠ يا٤٥

همین دیگه. همه همینو میگن. ساده ساده . جدا از این یه مقدار زیادی از پارچه رو داغون کرده

6 ماه!!!! لباس عروس نهایت ۲ ماهه میدن

اوایل کارش خوب بود مشتریش که بیشتر شد خیلی از کارا میزد مامانم خودش گفت خیلی عجله نکن فعلا لازمشون ندارم ولی پارچه هارو گرون خریدم تمیز بدوز که بتونم استفاده کنم

شما لابد سایزتون تو ۶ ماه تغییر کرده

اصلا مامانم صدگرمم وزنش اضافه نشده مدت هاس ثابته

سايزم تغيير كنه بايد بزنه پارچه داغون كنه و خرابكلري كنه ؟؟؟

مامانم مدت هاس وزنش ثابته.سایز همونه. 

برای اینکه زود تر تموم بشه دوتیکه رو باهم سردوز زده افتضاح میشینه. یه دامنو کوتاه درآورده. پایین مانتو ها کجه. ولبه هاشو چین چینی دوخته. سارافون به شدت کوتاهه