2777
2789
ولی برای پسرها انگار. دوست داشتنیتره

کلا تو پارک میریم همه اجازه میگیرن ی دوری بزنه بچشون ...ولی سه چرخه هم بوده کسی سمتش نرفته

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند وقت بعد تونست پا بزنه؟؟ بلخشید آنقدر سوال میکنم خریدم به جواب شما بستگی داره ممنون که را ...

عزیزم چند بار گفتم که. از همون روز اول رکاب می‌زد. پاشم به پدال می‌رسید. چرخ کمکی داره تعادلشم بهم نمی‌خوره. کلا راحت بود از اول باهاش. 

هر کی دمی گوجه دوست نداره با من حرف نزنه اصن.
به قول شما شاید چون جدیدتره جذاب تره

اره بعد دسته کنترل مادر داره راحتم...دوچرخه هم داریم ولی پارک ی بار بردم قوووزم درواومد هی دولا دولا پشتش بودم....همش ترس افتادن داشتم..‌‌.‌‌‌اونو گذاشتیم انباری ..‌این دیگه  یاد گرفته خودش پا میزنه میره خیالم راحته گاهی هم ک خسته میشه من هول میدم

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
عزیزم چند بار گفتم که. از همون روز اول رکاب می‌زد. پاشم به پدال می‌رسید. چرخ کمکی داره تعادلشم بهم ن ...

دختر کن دو ماه دیگه تولدسه پس با این سن به نظر شما دوچرخه ۱۲بگیرم خوبه؟؟

چرا هرکار میکنم باز خودم مقصر میشم؟؟؟.    
اره بعد دسته کنترل مادر داره راحتم...دوچرخه هم داریم ولی پارک ی بار بردم قوووزم درواومد هی دولا دولا ...

نمیخوام دو بار پول بدم حالا گفتم ببرمش دوچرخه فروشی بسینه رو دوچرخه ببینم پاهاش می‌رسد با نه

چرا هرکار میکنم باز خودم مقصر میشم؟؟؟.    
نمیخوام دو بار پول بدم حالا گفتم ببرمش دوچرخه فروشی بسینه رو دوچرخه ببینم پاهاش می‌رسد با نه

پا ک اره میرسه صندلی همشونم قابل تنظیم..تولد دو سالگی دوچرخه گرفتن واسش پدر بزرگش..کمکی هم داره....ولی در کل خسته کننده تره تا چیزی ک صندلی و نشیمن راحت داشته باشه...گاهییی تو پارکینگ در میارم میشینه ...موفق باشیدبای