2777
2789
عنوان

تخليه ژل پاژ

| مشاهده متن کامل بحث + 27730 بازدید | 97 پست
سلام خانم خوبین شما ژل پاژ زدین  ?حالتون خوب شد کجا تخلیه کردین منم یه نفر از اشناهام درگیره که ...

دکتر باریک بین تو تهران تخلیه میکنه

ولی اینجوری نیست که بره و تموم

چند بار باید بره هر بار کلی هزینه میگیره بالای ۵۰ میلیون

بعدش جاش فرورفتگی عمیق ایجاد میشه

خدایا قدرتی بهم بده بتونم خاطرات و کنایه ها رو فراموش کنم و بی خیال باشم
سلام دوستان من تازه ژل پاژ و به روش جراحی تخلیه و عمل کردم میدونم همه ماها در چه شرایطی قرار داریم&n ...

عزيزم منم تازه تخليه كردم صورتم خيلي سفت و نامتقارنه و تازه تو ازاي حروف هم مشكل دارم بي حسه سمت راستم شما هم اين مشكلو داشتيد؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو رو خدا برام دعا كنيد تو رو خدا دعا كنيد صورتم مثل قبل نرم بشه ،يك ساله دارم درد تخليه ميكشم و هزي ...

ان شاءالله که به حق امام حسین راهی پیدا میشه واسه مشگلت نگران نباش توکلت بخدا باشه

خدایا شکرت🙏
سلام عزیزم، منم پیش دکتر باریک بین ۵ روز پیش تخلیه ژل لب انجام دادم ،بی حسی و ورم لبم داره دیوونم م ...

سلام ميشه يه كمكي به منم بكنين من لبم ژل پاژ داره الان ١٣ سال شده لبم كج شده ميخوام تخليه اش كنم برم پيش دكتر باريك بين؟ 

من سال ۸۳ تزریق کردم و از سال ۹۲ تا پارسال که جراحی باز کردم درگیر بودم.خداروشکر کاملا تخلیه شده و بدفرمی صورتم با تزریق چربی به حداقل رسید.بعد از ۱۱ سال این کابوس تموم شد.

انشالله همه کسایی که درگیر هستند حس رها شدن از این کابوس رو تجربه کنن

سلام ميشه يه كمكي به منم بكنين من لبم ژل پاژ داره الان ١٣ سال شده لبم كج شده ميخوام تخليه اش كنم برم ...

منم  سال 82ژل پاژ زدم به لبم..الان لبم خیلی بد فرم شده ..دلم میخواد تخلیه اش کنم اما نمی‌دونم کجا برم و هزینه اش چقدره...

تو تاپیکای من ادب رو رعایت کن ..نوع هر حرف زدن هرکسی نشون دهنده شخصیته درونیشه...

من سال ۸۳ تزریق کردم و از سال ۹۲ تا پارسال که جراحی باز کردم درگیر بودم.خداروشکر کاملا تخلیه شده و ب ...

پیش کدوم دکتر رفتید ..منم ژل لب پاژ دارم . وشده یه معضل برام ...می‌خوام تخلیه اش کنم هر چه زودتر 

تو تاپیکای من ادب رو رعایت کن ..نوع هر حرف زدن هرکسی نشون دهنده شخصیته درونیشه...

ببخشید چرا تخلیه کردین ؟ من دوساله فیلر زدم گفتن اگر جاییش بد بشه آنزیم میزنن میره ،نگران شدم 😐😔

عزیزم این دوستان ژل پاژ تزریق کردن با فیلرهایی که الان تو بازاره فرق داره این فیلرها توسط بافت بدن به مرور جذب میشن حتی با آنزیم هم میشه فوری از بین بردشون 

سلام عزیزم، منم پیش دکتر باریک بین ۵ روز پیش تخلیه ژل لب انجام دادم ،بی حسی و ورم لبم داره دیوونم م ...

عزیزم برا شما خوب شد؟

ترجیح میدم بزرگواری گول خور باشم تا کوچکواری گول زن