چرا همیشه شانس من اینجوریه 😢 این چ خانواده ایه شوهرم داره کاملا بی فرهنگ خیلی دارم عذاب میکشم😢😢😢شوهرمم تو همچین خونواده ای بزرگ شده و تربیت شده همین خانوادست 😢
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین
کلا ب جایی رفتن اعتقادی ندارن برا هر مناسبتی ارزش قائل نیستن مثلا همین عید نوروز و عقیده ندارن باید برن دید و بازدید یا هرکسیم ک دعوتشون میکنه ادم حساب نمیکننو ب مهمونیش نمیرن
باز من برعکسم تو خانواده ای بزرگ شدم ک ب این چیزا خیلی اهمیت میدن مامان و بابام از شوهرم خیلی توقع دارن ک حتما خونشون بریم یا خونه فامیلامون ولی شوهرم اصلا اهمیت نمیده میگه لازم نیست برم
کلا ب جایی رفتن اعتقادی ندارن برا هر مناسبتی ارزش قائل نیستن مثلا همین عید نوروز و عقیده ندارن باید ...
وای بعد از مدت ها ب اینونتیجه میرسی ک اینجوری خیلی بهتره
درد سر دوس داری؟ میان میرن . باید خونه رو جمع کنی خیلی ک باهاشون اختلاف داری هی باید ببینیشون
این اشکال بزرگی نیست . خیلی بزرگش نکنین . موقع خوشحالی شما دوتاس
ما را به دعا کاش فراموش نسازند رندان سحرخیز که صاحب نفسانند 💙 خوب بمونیم حتی اگه دیگران تلاش کنن برای بد شدنمون 💙 " فراموشت نمیکنیم تو را ک برای امنیت ما جان فدا کردی "