2777
2789
عنوان

بازم تنهام گزاشتن

215 بازدید | 14 پست

همه ش خواب میبینم شوهرم منو تنها میزاره میره...یه بار میگه کجا و یه بار نمیدونم کجا...همه ش خواب میبینم داره منو رها میکنه و میره!!دیشبم خواب دیدم پنج شیش تا ماشین پر آدم جلو در خونمونن و شوهرم با خوشحالی اومد و گفت داره با اونا میره و من میدونستم قراره تنها بمونم...

صبح دلم میخواست‌گریه کنم...

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

صدقه بده

(میتونید رها صدام کنید🙋‍♀️)وقتی مرا "نفسم" خطاب میکنی.... نفسم میگیرد.... نمیدانم از شوق بودنت است.... یا از تصور نبودنت....... کنارم بمان ای خوبترین خوب ها...... نفس من بند نفس های توست خوب من....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صدقه بده

امروز دادیم...ینی به شوهرم گفتم بده...اما نمیدونم چرا همه ش این چیزا رو میبینم

انقد که دیگه به بیداری هم این حس منتقل شده

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

به شوهرت بگو.باهاش درددل کن.اگه احساستو بدونه شاید بیشتر هواتو داشته باشه

یکی دوبار گفتم...چون خوشش نمیاد ازین خوابا بیشتر ناراحت و عصبانی میشه

بهش فکر نکن صدقه بده 

سواله برام چرا این خوابارو میبینم

مادربزرگه ماماتم خدابیامرز همیشه میگف وقتی خواب بد دیدید به اب روان خوابتون رو بگید تاربا خودش ببره نمیدونم راست یا دروغ ولی من خودمم الان خواب بد میبینم برا کسی نمیگم شیر اب رو باز میکنم میگم حالا خرافاته یا نه نمیدونم 

مادربزرگه ماماتم خدابیامرز همیشه میگف وقتی خواب بد دیدید به اب روان خوابتون رو بگید تاربا خودش ببره ...

قشنگه...ولی منم نمیدونم بقول تو خرافاته یا نه

مادربزرگه ماماتم خدابیامرز همیشه میگف وقتی خواب بد دیدید به اب روان خوابتون رو بگید تاربا خودش ببره ...

منم‌ شنیدم

(میتونید رها صدام کنید🙋‍♀️)وقتی مرا "نفسم" خطاب میکنی.... نفسم میگیرد.... نمیدانم از شوق بودنت است.... یا از تصور نبودنت....... کنارم بمان ای خوبترین خوب ها...... نفس من بند نفس های توست خوب من....

خواب زن چیه مطمععععععععععن باش خیلی دوستداره 

شما رو به خدا و قرآآآآآآآآآآآآن قسم بی جهت تعلیق نکنید!!!!!!!! به معنای وااااااااقعی انسان باشیم نه به ظاهر !! نزاریم بگیم انسان بودنمون ارزوست؟؟؟؟؟؟