2777
2789
عنوان

کادوی تولد

120 بازدید | 7 پست

سلام خانومای خوشگل .

میشه لطفا همتون نظر بدید من میخوام واسه ی نامزدم کادو تولد بخرم. 

ساعت داره ادکلن قبلا خریدم لباس و کت و این چیزا براش خریدم دستبند و انگشتر طلا خریدم براش افتر شیو قبلا خریدم.  ست ریش تراش و این چیزا هم داره خلاصه که کمک کنید و هم فجری که چی بخرم و چی کار کنم براش یا اینکه تجربه های خودتونو از کادو خریدن رو بهم بگید که واسه همسراتون چیا کادو گوفتید و با چی بیشتر خوشحال شدن؟؟؟  

من خودم یبار براش توی اسپا یه تایم ماساژ بهش هدیه دادم از اون خیلییییی خیلیییی خوشش اومد و دوست داشت 

تعداد رای : 1
نظرسنجی
چه جوری سورپرایزش کنم
1
100%
نظراتتون رو بگید ممنونم
0
0%
بیایید خودمون رو تغییر بدیم و آدم بهتری بشیم.  بیایید تاپیک های خوب بزنیم بجای حرفایه خاله زنکی بیایید مفید باشیم و به خودمون اهمیت بدیم نه به حرفای دیگران بیایید جهان سومی نباشیم پیشرفت کنیم   

هرچی لازم داره براش بخر 

من کیف اداری چرم گرفتم خوشش اومد

کیف پول چرم هم گرفتم خوشش اومد 

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه هزینش مهم نیس و به سلیقه ی همسرتون می خوره از این دسبند چرما که با طلا کار شده بگیرین 

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...
هرچی لازم داره براش بخر  من کیف اداری چرم گرفتم خوشش اومد کیف پول چرم هم گرفتم خوشش اومد  ...

عاخه چیزی لازم نداره و ما تقریبا 8 ساله باهمیم دیگه همه چی گرفتم نمیدونم چی یگیرم که تکراری نباشه.  البته بین دوتا مورد گیر کردم نمیدونم سوییشرت شلوار ورزشی بگیرم براش یا کت بگیرم.  عاخه چند وقت دیگه عقد یکی از دوستامه گفتم احتمالا کت لازم داره ولی قبلنا یه سال ولنتاین براش کت خریده بودم.  میگم تکراری بشه ضایع نیست؟ 

بیایید خودمون رو تغییر بدیم و آدم بهتری بشیم.  بیایید تاپیک های خوب بزنیم بجای حرفایه خاله زنکی بیایید مفید باشیم و به خودمون اهمیت بدیم نه به حرفای دیگران بیایید جهان سومی نباشیم پیشرفت کنیم   
اگه هزینش مهم نیس و به سلیقه ی همسرتون می خوره از این دسبند چرما که با طلا کار شده بگیرین 

نه هرینه اش که مهم نیست ولی هم دستبند هم انگشتر طلا قبلا براش گرفتم 

بیشتر ازمردای سایت کمک بخوای خیلی کمکت میکنن

چه جوری کمک بخوام؟  راستش من تازه عضو شدم اینجا زیاد بلد نیستم 

عاخه چیزی لازم نداره و ما تقریبا 8 ساله باهمیم دیگه همه چی گرفتم نمیدونم چی یگیرم که تکراری نباشه.&n ...

نه بابا

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.