2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر، اوایل بارداری یکم حالت تهوع بیشتر صبح و شب، عاشق شوری و بیزار از شیرینی، زرنگ تر شدم تو بارداریم،‌کمردرد داشتم اوایل زیاد و شاد خخخ😂 الان زیاد کمردرد ندارم هنوز سرخوش ولی بیزار نیستم نسبت به شیرینی خنثی شدم

من نشستم بروی می بخری برگردی/ترسم اینست مسلمان شده باشی جایی...

من سر پسر اولیم خیلی حالم خوب بود دو ماهگی فهمیدم باردارم ...وخیلی گشنم میشد...کلا حالم خوب بود

ولی سر پسر دومم اینقدر حالم بد بود از تهوع و ببخشید استفراغ بگیر تا لکه بینی و بی اشتهاییه کاذب ویعنی له له که همه میگفتن این دختره 

الان که ماه 7 هستم فقط 2 کیلو اضافه کردم اونم با مولتی ویتامینهای دکتر

ولی بچم پسره😥😥😥به خودت بستگی داره 

به روحیاتت

و تنظیم بدنت

من اوایل به شدت خوابم میومد انگار که قرص خواب خورده باشم همش گیج بودم غروب سردرد و حالت تهوع شدید داشتم.بدنم همش داغ میشد واحساس گر گرفتگی داشتم پوست دستم بشدت خشک شده بود میل شدید به خوردن آبغوره و چیزهای شور داشتم از شیر و لبنیات متنفر شده بودم میل به شیرینی هم نداشتم ولی علایم در هر کسی میتونه متفاوت باشه و نشون دهنده جنسیت نیست.

زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه هاست.