2777
2789
عنوان

بنظره شما اس ام اس بدم به خواهرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 624 بازدید | 31 پست
بچه ت چند سالشه؟  اگه میتونی سرشو با کاری ک دوست داره گرم کن ک خودش ب باباش بگه نمیام بزرگتر ...

بچم دو نیم سالشه خیلی خوب میدونم مادرشوهرم از قصد اینکارو میکنه بنظرتون چیکار کنم دیشب داشتم از حرص سکته میکردم خونه مادرشوهرمو خواهرشوهرم ببره کار ندارم اصلا دوست نداشتم خونه این برادر شوهرم ببره چون نه خودش از من خوشش میاد نه زنش

به شوهرت بگو همه دارن زندگیشون میكنن هیچ هم پس فردا چیزیت شه یادت نمیكنه چندتا هم مثال از گذشته بزن ...

همین برادرش که اختلاف میندازه حتی عروسیمون نیومد چندسال خودشو زنش با شوهرم حرف نمیزدن شوهرم یه آدمه احمقیه هیچی حالیش نیست خیلی وابسته خانوادشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کردی خواهرشوهرت مامانشوول میکنه میگ حق باتوءه هرگزاس ام اس نده  شوهرت عاقل نیس بنظرم وگرنه ...

نه نمیخوام طرفه من باشه فقط میخوام به مامانش هشدار بده  ما باهم مشکلی نداشتیم چندماه پیش سره خیانت شوهرم با شوهرم دعوام شد اونا همشون پشته شوهرم.وایسادن حتی میگفتن طلاقمو بده

بچم دو نیم سالشه خیلی خوب میدونم مادرشوهرم از قصد اینکارو میکنه بنظرتون چیکار کنم دیشب داشتم از حرص ...

حست رو درک میکنم گلم

با دعوا ک فقط شوهرت لج میکنه

ب نظر من هر بار که میخواد ببره فعلا یه بهونه بیار

تا متوجه شدی که میخواد ببره سریع دخترتو مشغول یه بازی کن ک دخترت خودش نره

میدونم الآن یه سری میگن چرا بدجنسی میکنی

ولی من یواشکی میگفتم بابات میخواد ببره پیشعمه ت

مامانی دوست داری پیش مامان بمونی؟ دوست نداری بری پیش عمه ت؟ 

اونم میگفت نه دوست ندارم تحت تاثیر حرف من

بعد گریه میکرد ک باباش نبره

الآنم ک بزرگتر شده دخترم خودش متوجه شده از عمه هاش خوشم نمیاد خودشمیگه نمیام

[QUOTE=85264792]حست رو درک میکنم گلم با دعوا ک فقط شوهرت لج میکنه ب نظر من هر بار که میخواد ببره فعلا یه بهونه بیا ...[/Q بچم خیلی وابسته باباشه باباش که از در تو میاد هرجا بخواد بره با کله میره چون همش تنها میمونیم خونه دلش تنگ  میشه خدا لعنت کنه مادرشوهرمو پدرمو در آورده ۴تا جز این پسر داره فقط چسبیده به شوهره من 

به کی به مادر شوهرم بگم؟

بله قشنگ بشین باهاش حرف بزن بنظرمن اگه باکسی ک مشکل داری رودر رو بشینی حرف بزنی بهتره و مشکلت برطرف میشه یاکلا میفهمی که مشکلت درست بشو نیست

چون خودمم باجاریم مشکل داشتم نشستم باهاش صحبت کردم اخرشم درست شد

MZF
[QUOTE=85264792]حست رو درک میکنم گلم با دعوا ک فقط شوهرت لج میکنه ب نظر من هر بار که میخواد ببره فعل ...

دقیقا شوهر منم داداش داره ولی مادرشوهرم چندین ساله با برادرش قطع رابطه کرده

ای بابا سخت شد که کارت

بشین فکر کن ببین چیکار میتونی بکنی

اگه نشد حداقل حرص نخور فایده ای جز ضعیف شدن اعصابت ک نداره

ببین استارتر منم مثل تو با قوم شوهر مشکل داشتم و همیشه کلی فشار عصبی و حرص میخوردم که مانع بشم شوهرم به مادرش سر بزنه و بالاخره با کلی دعوا و داغون کردن اعصاب دوتامون تا حدودی موفق شدم.ولی الان که مادرش فوت کرده،انگار عقده شده تو دلش و میگه تو نزاشتی به مادرم رسیدگی کنم،و این روی خیلی از رفتارهاش تاثیر گزاشته.کما اینکه خودمم از نظر عصبی داغون کردم اون مدت،بنطرم بجای پاک کردن صورت مسئله باید راهی پیدا کنی برای حلش

خدایا بابت همه نعمتهات شکرت.چی میشه یه نی نی کوچولو هم بهم بدی..😞😞خدایا ممنونم که پسرم الان تو دلمه😊.به همه منتظرا نی نی بده گناه دارن غصه میخورن
بنظر من بهتره یکم سیاست خرج کنی که حداقل خودتو بچه ت تو خونت با ارامش بمونید یا حتی شوهرت بچه رو ب ...

دست خودم نیس کلا آرامشم بهم میریزه میدونم.ازقصد اونجوری میکنن یعنی اینکه زنشو آدم حساب نمیکنه خدا نگذرهواگذارشون کردم بخدا وقتی اینجوری با اعصابم بازی میکنن خیلی بهم میریزم

دست خودم نیس کلا آرامشم بهم میریزه میدونم.ازقصد اونجوری میکنن یعنی اینکه زنشو آدم حساب نمیکنه خدا نگ ...

خیلی ها شرایط شمارو دارند ولی قرار نیست همه زندگی شون و جهنم کنند.واقعا خیلی خونواده ها دیده خوبی به عروس ندارند‌.من طبقه پایین مادرشوهرمم امروز دختراش و با دوماداش دعوت کرده ناهار همه گی باهم اون وقت منو شوهرم ک دو نفر ادمیم خودشم من حامله بما نمیگه بعد شوهرم و پله دیده میگه بیا بالا اونم رف ببین چقدر شبیه موقعیته شماست.ولی برای من اصلا مهم نبود چون با شوهرمم سر این قضیه بحث نکردم رفته بودم سر سفره یادش افتاده بود من نیسم و بهم نگفتند غذا نخورده بود حالا اگه باهاش دعوا میکردم میخواست ولم کنه بره غذاشو بخوره خوش گذرونی هم کنه 

ببین استارتر منم مثل تو با قوم شوهر مشکل داشتم و همیشه کلی فشار عصبی و حرص میخوردم که مانع بشم شوهرم ...

راه حلی اصلا نیست خودشون همش دوست دارن با من ور برن سره خیانت شوهرم ازشون زده شدم دیگه هیچ وقت دوست ندارم.ببینمشون مادرش خیلی لجه همش رو اعصابمه

خیلی ها شرایط شمارو دارند ولی قرار نیست همه زندگی شون و جهنم کنند.واقعا خیلی خونواده ها دیده خوبی به ...

آره راست میگی حق با توعه منم دیشب اشتباه کردم پشیمونم شدم ولی چی کنم بدبختی اینجاست خیلی حرص خورم باور کن موهام تو ۳۰سالگی همش سفید شد نمیتونم بیخیال شم خدا به داده تو برسه تو یه ساخختمون حالا اگه شوهره من بود میگف ببین چیکار کردی ازت بدشان میاد شوهرم خیلی عوضیه خیلی

آره راست میگی حق با توعه منم دیشب اشتباه کردم پشیمونم شدم ولی چی کنم بدبختی اینجاست خیلی حرص خورم با ...

مردها خیلی اخلاقای بدی دارند

شمام میبینی خیلی اذیت میشی فکر کن شوهرت نیست فقط و فقط فکر خودت باش 

بچه تو شوهرت نیست بازم فکر خودت باش

شما اینقدر پافشاری کردی رو این قضیه شوهرت بیشتر حساس شده اگه یکم بی خیال بشی میبینی که اونم عوض میشه با عصبانیت هیچی جلو نمیره 

مردها خیلی اخلاقای بدی دارند شمام میبینی خیلی اذیت میشی فکر کن شوهرت نیست فقط و فقط فکر خودت باش&nb ...

باشه ممنونم از راهنمایی انشالله خدا تورم از اون خونه نجات بده خیلی سخته تو یه خونه با خانواده شوهر باشی حالا من جدام انقد عذابم میدم ببین تویه ساختمون بودم چی میکردن