من ۵ماهه با خانواده شوهرم قطع رابطه کردم یکی از برادرشوهرم از من بدش میاد خیلی ام اختلاف مینداخت شوهرمم خیلی بچه ننس هر دوسه روز یبار مادرشوهرم زنگ میزنه شوهرم میگه بچه رو بردار بیا اینجاشام دیشبم رفته بوده خونه همون برادرشوهر زنگ زدشوهرم که بچرو بردار بیا اینجامن بشدت سره اون دعواکردم منو زدو بچه رو برداشت برد بنظرتون اس بدم خواهرشوهرم بگم به مادرتون بگین دست ازسره شوهرمو بچم برداره شماجای من بودین چیکار میکردین؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بنظرم تقصیر توعه اگه تو خوشت نمیاد ازونا دلیل نمیشه بچه و نوشو ازش بگیری
😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇
شوهره تو بچه ی اون هست. مگه تو میتونی دست از بچت برداری که اون دست از بچش برداره؟
چیزی نگو بزار برن همو ببینن
من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه.