2777
2789

من ۵ماهه با خانواده شوهرم قطع رابطه کردم یکی از برادرشوهرم از من بدش میاد خیلی ام اختلاف مینداخت شوهرمم خیلی بچه ننس هر دوسه روز یبار مادرشوهرم زنگ میزنه شوهرم میگه بچه رو بردار بیا اینجاشام دیشبم رفته بوده خونه همون برادرشوهر زنگ زدشوهرم که بچرو بردار بیا اینجامن بشدت سره اون دعواکردم منو زدو بچه رو برداشت برد بنظرتون اس بدم خواهرشوهرم بگم به مادرتون بگین دست ازسره شوهرمو بچم برداره شماجای من بودین چیکار میکردین؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم تقصیر توعه اگه تو خوشت نمیاد ازونا دلیل نمیشه بچه و نوشو ازش بگیری

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

شوهره تو بچه ی اون هست. مگه تو میتونی دست از بچت برداری که اون دست از بچش برداره؟

چیزی نگو بزار برن همو ببینن

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
نمی تونی به ی مادر بگی با پسرت کار نداشته باش یا بالعکس. از راههای دیگه استفاده کن

آخه اصلا مادرشوهرم از بچم خوشش نمیاد از قصد بخاطره اینکه به من حرص بده اینجوری میکنه شوهرم خیلی رفیق بازه صبح میره ۱نصفه شب میاد وقتی مادرش میگه بچرو بیار از ساعت ۸میاد خونه بچرو میبره واقا اعصابم بهم میریزه 

به شوهرت بگو همه دارن زندگیشون میكنن هیچ هم پس فردا چیزیت شه یادت نمیكنه چندتا هم مثال از گذشته بزن بعد بگو اون وقت داری عید و زندگی زهر میكنی كه چی

فكر كردی به كجا میرسی اینجوری

فک کردی خواهرشوهرت مامانشوول میکنه میگ حق باتوءه هرگزاس ام اس نده 

شوهرت عاقل نیس بنظرم وگرنه مادرش نمیتونه جولان بده 

روشوهرت کارکن حالابهرراهی دعواک جواب نمیده اصلا

وخدایی که بشدت کافیست