2777
2789

سلام بچه ها من عمل جراحی ترمیم پرینه انجام دادم،تروخدا یکی بیاد بگه طبیعیه من الان بعد از بیست روز هنوز ترشحات خونابه از داخل دارم؟

من ترمیم و افتادگی رو باهم انجام دادم چند سال پیشا بود یادم نمیاداین مشکلو داشتم یا نه😐 ولی ممکنه از بخیه های داخلی باشه و طبیعیه ب نظرم ،بازم زنگ بزن از دکترت بپرس 

هیچکدوم از ما نمیدونیم که داستانمون کی تموم میشه...
من ترمیم و افتادگی رو باهم انجام دادم چند سال پیشا بود یادم نمیاداین مشکلو داشتم یا نه😐 ولی ممکنه ا ...

تعطیلاته و به دکترم دسترسی ندارم خیلی نگرانم بیست روزه همش در حال استراحتم همه چی هم رعایت میکنم ولی نمیدونم چرا خونابه دارم ،میترسم از داخل پاره باشه و باز عمل بخواد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش تو اب و بتادین بشین حتما هرروز 

دکتر گفته چون بافتم مستعد گوشت اضافه س اصلا از اب و بتادین استفاده نکنم ،اما مدام سرم شستشو استفاده کردم و روزی هفت هشت بار سشوار میکشم ،تو این بیست روزه هنوز ننشستم همش دراز کش بودم یا راه رفتم کمی

عزیزم من دوم ابان عمل افتادگی مثانه و تنگی واژن وپرینه و برداشتن لابیا انجام دادم ...الان حدود ۸روزه ...تازه درد بخیه هام شروع شده و مثل شما خون ابه هم دارم ..طبیعیه ...ولی من درد بخیه های نزدیک مقعدم خیلی درد میکنه طوری که شیاف واسه شب میزارم جواب نمیده ....انگار با دست بخیه هامو میکشن ...تو هم این مشکلو داشتی دوست عزیز؟ کی خوب میشه ؟😭😭💑💑

عزیزم من دوم ابان عمل افتادگی مثانه و تنگی واژن وپرینه و برداشتن لابیا انجام دادم ...الان حدود ۸روزه ...

سلام ببخشید میشه بگی کجا عمل کردین پیش کدوم دکتر ، منم مشکل افتادگی مثانه گرفتم بعد از زایمان بطوری که پیش آبراه به داخل واژن اومده 

خدایا زایمان همه مامانا راحت باشه دخترمنم سلامت بهم برسون میشه برام دعا کنین🌸🌸🌸،خدایا هزاران مرتبه شکر بابت هدیه ای که بهم دادی خودت مراقبش باش،خدایا هیچ مادری رو چشم انتظار نذار ،توکلت علی الله (رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ)
عزیزم من دوم ابان عمل افتادگی مثانه و تنگی واژن وپرینه و برداشتن لابیا انجام دادم ...الان حدود ۸روزه ...

آخی عزیزم خیلی دیر اومدم پیامتو دیدم ان شاالله که الان خوب خوب باشی🙏من عملم به مشکل خورد بعد از شش ماه دوباره جراحی کردم.یه سوال داشتم الان راحت و بدون درد نزدیکی داری؟