بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹 🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴 شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟
توی یجا خوندم اصلا از مرگ و این چیزا حرف نزنید اگه بچه تون کوچیکه بگید که نی نی ها اینجوری ن بعضی وقتا امادگی ندارن میرن و وقتی اماده شدن دوباره برمیگردن گفت اصلا اسم مرگ و اینا رو نیارید
من نشستم بروی می بخری برگردی/ترسم اینست مسلمان شده باشی جایی...
نه .من فقط از ترس آینده بچم نمیشینم دست ب دامن خدا بشم که منو ببره میترسم کتک خور جاری و خواهر شوهرم بشه وگرن تا الان ۱۰۰۰بار آرزوی مرگ میکردم
🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹 🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴 شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟
عزیزم من ۶ ماه پیش باردار شدم و لک داشتم ولی استراحت نکردم و سقط شد...هماتوم داشتم ...شمام احتمالا هماتوم داشتی با استراحت و شیاف رفع میشد...الان باردارم...ایشالله ب زودی باردار بشی عزیزم خدا بزرگه
عزیزم این چیزا طبیعیه بچه اول مال کلاغه منم داشتم . بعدش هردوتون برین ازمایش معمولا در این مورد اسپرم ضعیف هست نطفه درست و حسابی نمیشه به خودتون برسین باردار میشی حتما غصه نخور بعدا میبینی این غصه ها از جیبت رفته
خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد