مامانsepehr مدیر استارتر عضویت: 1396/10/03 تعداد پست: 18828 عنوان پرده پانچی چاپی این چند روزه ک رفتین عید دیدنی چند جا دیدین؟ 3701 بازدید | 22 پست واس پذیرایی میخوام میترسم ی چیز جالبی نشه. از این هازان ها مبگم. اگه مخمل پورشه ش قشنگتر بود من رو اون میزنم هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند 1398/01/04 | 07:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامانsepehr مدیر استارتر عضویت: 1396/10/03 تعداد پست: 18828 هازان واسه پذیرایی خوب نیست به نظرم پنجرت کوچیکه؟ دو متریه. از بغلا هر طرف 10 سانت جا داره ارتفاعش تا کفه.میگم من مخمل پورشه چاپی از نزدیک ندیدم ببینم رو اونم خوب بشه رو اون میزنم. پذیرایی هم ک البته نیس همون هاله دیگه هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
نسيم٧٣ عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 1147 دو متریه. از بغلا هر طرف 10 سانت جا داره ارتفاعش تا کفه. میگم من مخمل پورشه چاپی از نزدیک ندیدم ببی ... خب چرا چاپی میخوای بزنی تو هال؟با دکورت جور میشه که میخای بزنی؟ یا خودت دلت میخاد؟من در کل چاپی برای تو هال پذیرایی نمیپسندم
مامانsepehr مدیر استارتر عضویت: 1396/10/03 تعداد پست: 18828 خب چرا چاپی میخوای بزنی تو هال؟ با دکورت جور میشه که میخای بزنی؟ یا خودت دلت میخاد؟ من در کل ... کار سبک میخوام بزنم نور گیری پنجره عالیه.تراس هم پر گل میخوام از فضای بیرون و نور استفاده کنم. ضمن اینکه پرده رفت و امد ب تراس رو دست و پا گیر نکنه هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
مامانsepehr مدیر استارتر عضویت: 1396/10/03 تعداد پست: 18828 خب چرا چاپی میخوای بزنی تو هال؟ با دکورت جور میشه که میخای بزنی؟ یا خودت دلت میخاد؟ من در کل ... ب نظرت چاپی بزنم یا دنبال همون حریرا ی پانچی باشم. کلا از کارای سنگین و دکور های مثلا پرکار خوشم نمیاد. ولی ب مبلام فک نکنم سبکش بیاد هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
مامانsepehr مدیر استارتر عضویت: 1396/10/03 تعداد پست: 18828 کلا فقط یکی بود نظر راهنمایی کرد. اونم وسط ش خواب افتاد😭😭😭😭 هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
مامانsepehr مدیر استارتر عضویت: 1396/10/03 تعداد پست: 18828 کسی نظر دیگه ای نداره؟😥😥😥😥 هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
حلمابانو عضویت: 1396/05/31 تعداد پست: 7217 چاپی تو هال نزن قشنگ نیست برو یه حریرپانچی بزن بازیرپرده که گاهی زیرپردهروکناربزنی حریر فقطبمونه شب هم زیرپرده روبندازی دیدنداشته باشه ❤️لایکم نکن مهربون❤️
لَمیا عضویت: 1396/08/01 تعداد پست: 15 خونه یکی از دوستامون طرح لاله زدن اصلا قشنگ نشده ، خودشون هم خیلی پشیمون شدن ولی واسه اتاق خواب خریدن بد نیست ، کلا اون چیزی که میخواستن در نیومد
عروسيمه عضویت: 1397/10/29 تعداد پست: 629 عزيزم من براي جهيزيم پذيراييم رو پانچي زدممعركست معركه، خواستي عكس ميدم
مامانsepehr مدیر استارتر عضویت: 1396/10/03 تعداد پست: 18828 چاپی تو هال نزن قشنگ نیست برو یه حریرپانچی بزن بازیرپرده که گاهی زیرپردهروکناربزنی حریر فقطبمونه شب ... هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
مامانsepehr مدیر استارتر عضویت: 1396/10/03 تعداد پست: 18828 خونه یکی از دوستامون طرح لاله زدن اصلا قشنگ نشده ، خودشون هم خیلی پشیمون شدن ولی واسه اتاق خو ... هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
مامانsepehr مدیر استارتر عضویت: 1396/10/03 تعداد پست: 18828 عزيزم من براي جهيزيم پذيراييم رو پانچي زدم معركست معركه، خواستي عكس ميدم هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
مامانsepehr مدیر استارتر عضویت: 1396/10/03 تعداد پست: 18828 بچه ها...... یکی از این س تا رو میخوام. اولویتم از پایبن ب بالاس. هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند