2777
2789
عنوان

حال دلم خوب نيست😞

145 بازدید | 10 پست

٤ ماهه ازدواج كردم اما خوشحال نيستم

از شهر خودم دور شدم و خانواده شوهرم با يه فرهنگ متفاوت اونجا هستن

رفتاراشون افسردم كرده هر چقدر ميخوام بيخيال باشم بي فايدست

همسرم ميدونه اونا مقصرن اما فقط سكوت ميكنه

نميدونم بايد چه كنم بخاطر اون شهرم خانوادم شغلم و همه چيزو رها كردم اما الان خيلي غمگينم

الان اومدم شهر خودم و همسرم سر كاره اخر هفته مياد اما خانوادش مدام تو گوشش ميخونن زنت چرا مونده اونجا انگار من ادم نيستم ،همسرم ٥ صبح تا ٥ عصر سر كاره انتظار دارن من تو خونه باشم تعطيلات عيد اين فقط يكي از دخالتاشونه

🐣

وای چقدر غیر منطقی هستن

خب عزیزم شما چرا شهرتو شغلتو همه چیتو ول کردی و به این اقا جواب مثبت دادی؟! چه چیزی باعث شد اینارو رها کنی

و چرا الان پشیمونی؟ اگه فقط بخاطر خانوادشه اهمیت نده

مهم همسرته که خوب باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر اخر خانوادست و خيلي ارتباط داريم با خانوادش

من از اينكه جواب مثبت دادم پشيمون نيست ولي از دخالت در ساده ترين مسائل خسته ام 

توي يه خانواده كم جمعيت بودم الان وارد خانواده اي شدم كه حتي اگر با همسرم بيرون ميرم بايد مامانش در جريان باشه و اگر نگيم ناراحت ميشه 

من ٤ ماهه ازدواج كردم واقعا رفتاراشون برام عجيبه

🐣
چرا نمیشه؟ سعی خودتو بکن

باور كن دارم تلاش ميكنم اما همسرم هم بايد همكاري كنه خيلي وابسته هست به اونا ميدونم عاشقمه و من طاقت ناراحتيش ندارم ولي خيلي دلم شكسته

🐣
باور كن دارم تلاش ميكنم اما همسرم هم بايد همكاري كنه خيلي وابسته هست به اونا ميدونم عاشقمه و من طاقت ...

میدونی تو ام حساسیت نشون دادی اگه حساسیت نشون ندی و بیخیال باشی بیشتر میاد سمتت

اگر حالم بد باشه تو بدترين شرايط اگر يه مراسمي دعوت شم بايد برم چون نرم جنگ ميسازن

و كلا عادت دارن پشت سر هم حرف بزنن 

روزاي اول فكر ميكردم خيلي دوسم دارن اما بعد ديدم بشت سر هم عروسام خيلي بد ميگن جلوشون يه جوري رفتار ميكنن كه عاشقشن بعد ديدم با منم همين طورن

🐣
میدونی تو ام حساسیت نشون دادی اگه حساسیت نشون ندی و بیخیال باشی بیشتر میاد سمتت

اره حساس كه هستم

ميدونم بايد بي خيال باشم

اما ترسم از اينه رفتاراشون رو همسرم تاثير بزاره 

همين الان كه دارم مينويسم  خيلي حس ميكنم داريم دور ميشيم از هم

🐣
اره حساس كه هستم ميدونم بايد بي خيال باشم اما ترسم از اينه رفتاراشون رو همسرم تاثير بزاره  ه ...

سعی کن بهش ارامش بدی و خودتو بهش نزدبک تر کنی، بهش غر نزنی ازش تعریف کنی و خلاصه خوش اخلاق باشی براش

خانوادشو هی تایید کن تا خوشش بیاد و بدونه که دوسشون داری

اینجوری طرفدارت میشه پیش اونا.

بعدم باهذشصحبت کن بگو عزیزم بین من و تو هرچی پیش میاد نباید به هیچ کسی بگیم حتی پدر و مادرامون