سونو انومالی احتمال خطاش کمه. من همه علائم پسر رو دارم. اصلا تغییر نکردم، ورم ندارم، خشکلتر شدم، فقط هم شکم دارم و پهن نشدم ولی نینیم دختره. همه میگن اشتباه شده ولی سونو گفت دختره
سر دخترم اینقد ورم کردم و لک اوردم ک هر کی از ی فرسخی منو می دید میگفت دختر بارداری؟؟😂😂😂
حجابیعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگی اش.(امام موسی صدر)))
زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن یعنی خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
عزیزم انومالی دیگه ۹۹ درصد درسته احتمال خطا خیلییی کمه
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
هفته چندی؟ منم دقیقا خوشگلتر شدم ولی همه میگن چون خوشگل شدی پسر
منکرفتم تو ماه 6 هفته 22. ربطی به این چیزا نداره عزیزم. اینا همش حرفه. مامان من سر من خشکل شده بود و اصلا ورم نداشت. همه میگفتن بچت پسره. ولی من دختر شدم.