2777
2789
عنوان

جنسیت جنین

2900 بازدید | 26 پست

خانومایی که دختر داشتین ، شما تو بارداری ورم کرده بودین؟ یا چهرتون عوض شده بود؟

من هفته ۱۳ گفتن احتمالا پسر

هفته ۱۶ و ۱۸ گفتن دختره ۱۰۰٪

حالا الان هرکی منو میبینه میگه چون اصلا تغییری نکردی قطعا بچت دختره

میخوام خربد کنم ولی موندم چیکار کنم

خدایا،حال همه رو به بهترین شکل خوب کن♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سر دخترم اینقد ورم کردم و لک اوردم ک هر کی از ی فرسخی منو می دید میگفت دختر بارداری؟؟😂😂😂

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

من ماهاي اخر بشدت خوشگل شده بودم 😌 

البته خيلي هم بادكرده بودم 

فكر كنم پسر زياد تغيير نده

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي

من خودم تغییری نکردم .فقط صورتم خوشگل وصاف شده.وفقط شکم دارم بدنم اصلا چاق نشده پسره.

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
سونو انومالی احتمال خطاش کمه. من همه علائم پسر رو دارم. اصلا تغییر نکردم، ورم ندارم، خشکلتر شدم، فقط ...

هفته چندی؟ منم دقیقا خوشگلتر شدم ولی همه میگن چون خوشگل شدی پسر

خدایا،حال همه رو به بهترین شکل خوب کن♥️

عزیزم انومالی دیگه ۹۹ درصد درسته احتمال خطا خیلییی کمه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
هفته چندی؟ منم دقیقا خوشگلتر شدم ولی همه میگن چون خوشگل شدی پسر

منکرفتم تو ماه 6 هفته 22. ربطی به این چیزا نداره عزیزم. اینا همش حرفه. مامان من سر من خشکل شده بود و اصلا ورم نداشت. همه میگفتن بچت پسره. ولی من دختر شدم.