اسکله چطور؟ راسته میگن ایقدر شلوغه که باید یه روز تو صف بایستیم؟
خدایا خودت این هدیه ای رو که بهم دادی برام نگهش دار..برای سلامتی تو دلیم دعا کنید..🤩بالاخره این روزا گذشت..هرچی شکرکنم کمه خدایا ممنونم که بچم روسالم گذاشتی توبغلم..انشالله روزی همه منتظران..
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
والا ما الان شمال هستیم اینقدر خلوته خدا میدونه هم جاده هم شهر
کجایه شمال گلم
خدایا خودت این هدیه ای رو که بهم دادی برام نگهش دار..برای سلامتی تو دلیم دعا کنید..🤩بالاخره این روزا گذشت..هرچی شکرکنم کمه خدایا ممنونم که بچم روسالم گذاشتی توبغلم..انشالله روزی همه منتظران..
ما که اومدیم قشم اسکله خلوت بود اما اینجا بارندگیه شدید خیابونا پر اب شده بود سر ظهر
وضعیت خونه چطوره؟
ما از طرف محل کار همسرم یه جا بهمون دادند البته شبی 200 میدیم!!!
نرخ هتل ها تو نت هست بر اساس امکانات هتل نرخها متفاوته کلی هم خونه هست که اجاره میدند مشکل مکان ندارید اما هواشناسی حتما استعلام بگیرید ما امروز به خاطر بارون جایی نتونستیم بریم
ما از طرف محل کار همسرم یه جا بهمون دادند البته شبی 200 میدیم!!! نرخ هتل ها تو نت هست بر اساس ...
قشم یا کیش؟