2777
2789
عنوان

کسی که بخواهد جدا شه میتونه جهاز رو بدون اطلاع خانواده همسر ببره

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 29 پست
وقتی جهاز بردی توی منزل شوهر، چیده باشی یا نچیده باشی فرقی نداره، بدون حکم نمیتونی ببری بیرون

این طول میکشه پروسش من میخواهم سریع بردازم ببرم دبه نکنن

دوستان لطفا برام صلوات بفرستید مشکلم حل شه❤
اینو من شنیدم و دیدم، یعنی چیزایی که بعد از ازدواج، شوهر خریده مال خودشه، دیگه به دختر نمیدن اونا رو ...

ته هنوز عقدم وسایلی که آون خریده رو دست نمیزنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تعطیلات دو روز دیگه تمومه حکم رو هم سه چهار روزه بهت میدن میتونی بری ببری وسایلو

دفتر الکترونیکی قضایی چیه؟ من گیج شدم 

دفتر الکترونیکی قضایی چیه؟ من گیج شدم  

یه دفترایی توی سطح شهر زدن که دیگه نخوای بری دادگاه کاراتو پیگیری کنی اسمش دفتر خدمات الکترونیک قضایی هست یه چیزی شبیه بانک میری اونجا کاراتو انجام میدی راهنماییت میکنن شکایت مینویسن و اینا بعد ارجاع میدن دادگاه بپرسی بهت میگن یا سرچ کن توی گوگل برات میاره ادرساشو از محضرها هم بپرسی بهت میگن

نه واسه دادگاه این چیزا مهم نیس همون لیستو ببر زیرشم امضا کن خودت کافیه

جدی؟ خیلی حالم بده 2 هفته دیگه جشن عروسیم بود الان بهم خورده خانواده میگن اونا دبه میکنن نمیدن بهت بیا بریم ببریم وسایل رو. اونا فقط خانواده خودشون شاهدن وسایل بردیم کسی از فامیل ندیده

جدی؟ خیلی حالم بده 2 هفته دیگه جشن عروسیم بود الان بهم خورده خانواده میگن اونا دبه میکنن نمیدن بهت ب ...

متاسفم عزیزم

اینکه کسی ندیده اصلا مهم نیس اون وسایل واسه توئه پنجم اداره ها بازه سرچ کن دفتر خدماتیا رو پیدا کن برو اونجا کاراتو انجام میدن و یه مامور در اختیارت میزارن برو بیار کاراشم سه چهار روزه انجام میشه و حکمو میدن بهت فقط سرخود نری برداری بیاری بعدا میتونه شکایت کنه قانون ما به نفع مرداس با تصمیم هیجانی و تحت تاثیر بقیه خودتو توی دردسر نندازی 

متاسفم عزیزم اینکه کسی ندیده اصلا مهم نیس اون وسایل واسه توئه پنجم اداره ها بازه سرچ کن دفتر خدماتی ...

ممنون گلم خیلی لطف کردی

ایشالا سلامت و شاد باشی