2777
2789
عنوان

طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 10318 بازدید | 64 پست

من روز عروسی ام طلاهای مجردی ام رو پوشیدم تن به خفت ندادم. مادرشوهرم رفته بود از بچه ی خواهرزاده اش سرویس قرض کرده بود آورده بود من بندازم گردنم. گفتم من اینجوری راحت ترم. درسته در توانتون نیست بخرید من درک میکنم .شوهرمم دست تنها این عروسی رو گرفته و دیگه پول طلا نداره ولی دیگه با این کار بهم توهین نکنید که بهم برمیخوره. هیچی اینقدر تو عروسی رقصیدم و کل کشیدم که حد نداره

..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها خاهشن جواب بدید من یه طلا خریدم ۱.۲۸۰گرم ۱۷۰۰ملیون گرفتم الان یه مشکل دارم میشه بگید بفروشم چقد میگیرم ینی چقد ضرر میکمم توروخدا بگید

• زندگیتو قشنگ تر از رویاهات کن •

سلام عزیزان من تا به حال طلا می گرفتم کلی می گشتم و آخرم دقیقا اونی که میخواستم نبود حتی برای حلقه ازدواجم پشتش رو مجبور شدیم چسب بزنیم و فیت دستم نبود. اما با طلاسازی آشنا شدم که برای شما هم آدرس و شماره اشون رو میذارم خودتون کارهاشون رو ببینید 

طلاسازی و طلافروشی آپر واقعا یکی از بهترین طلاسازی و طلافروشی های تهران که در خیابان جمهوری هست ، خیلی تمیز و دقیقا همون عکس ژورنالی که داده بودم رو تونستن برام بسازن و از این بابت خیلی خوشحالم که یه طلافروشی معتبر در تهران پیدا کردم که کارشون واقعا عالیه. این پیج و شمارشون

https://uperjewelry.com/

@uperjewelry

09125228353

02166713229