2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خیلی تحقیق کردم ودر نهایت با مشورت پزشک به این نتیجه رسیدم هر دوتا رو تو دستش بزنن ک پاش درگیر نشه و کمتر اذیت بشه ..خواهرهای خودمم پزشکن با اونا هم صحبت کردم وقتی رفتم مرکز بهداشت هی مخالفت کرد گفت نه نه یکی پا بزن یکی دست ک اذیت تشه در نهایت گفتم دوتا رو بزن دوتا دست ک خداروشکررررر اصلا اذیت نشدم فقط کمی تب کرد

یکی از بهترین واکسن های  دخترم ۱۸ ماهگیش بود. منم مثل تو کلی از حرف های بقیه که میگفتن سخته استرس داشتم ولی راحته راحت بود.‌فقط دکترش تاکید کرد حتما حتما بعد واکسن ببرم یه جای که زیاد راه بره. منم دخترم رو بردم خانه بازی و ۲ ساعت راه رفت و بازی کرد بعد اومدیم خونه خوابید. بیدار که شد یه کم ماش درد میکرد که براش فیلم گذاشتم دید و یه تاب هم خریدم و نشوندم بازی کرد. نزدیک غروب خودش بلند شد راه رفت اصلا درد نداشت. تب هم خیلی کم کرد

از واکسن. بمیرم الهی

نه هنوز ک واکسن نزده...

نمیدونم دیشب یهو استفراغ کرد. بعد مدام پوشکشو چک میکردم اذان یه لظه بیدار شدم چک کردم دیدم اسهال شده دیگه استرس گرفتم دارم میمیرم دیرمه صبح بشه ببرم دکتر

من خیلی تحقیق کردم ودر نهایت با مشورت پزشک به این نتیجه رسیدم هر دوتا رو تو دستش بزنن ک پاش درگیر نش ...

منم خیلی تحقیق کردم ولی دیدم زیاد به دست یا پا زدنش ربط نداره. اولا نحوه ی تزریقش مهمه که طرف خوب بزنه دوما بدن بچه ها با هم فرق داره و ریاکشن های مختلف میده. من به پا زدم و خدا رو شکر اصلا اذیت نشد

قربونت برم مرسی.یعنی تو بهداشت گفتن راه بره بهتره.منم راه ببرمش

اتفاقا اون مسئول بهداشت گفت راه نره ولی اونکه دکتر نیست یه دانشجوعه . من از چندتا دکتر پرسیدم همشون گفتن راه بره. زیادم بره ها حداقل ۱ ساعت. تهرانی؟ 

من خیلی تحقیق کردم ودر نهایت با مشورت پزشک به این نتیجه رسیدم هر دوتا رو تو دستش بزنن ک پاش درگیر نش ...

مریی عزیزم.یعنی دو تا واکسنه.و اذیتش بخاطر اینه که پا درگیره؟یعنی میشه به بازو زد؟

منم خیلی تحقیق کردم ولی دیدم زیاد به دست یا پا زدنش ربط نداره. اولا نحوه ی تزریقش مهمه که طرف خوب بز ...

همون روزی ک برا دختر من بهداشت زد یه خانمه برا بچه اش تو دست و پا زد شماره همدیگه رو گرفتیم نتیجه گیری کنیم که اون خیلی بچه اش اذیت شده بود گفت یک هفته درست نتونسته راه بره