من خیلی تحقیق کردم ودر نهایت با مشورت پزشک به این نتیجه رسیدم هر دوتا رو تو دستش بزنن ک پاش درگیر نشه و کمتر اذیت بشه ..خواهرهای خودمم پزشکن با اونا هم صحبت کردم وقتی رفتم مرکز بهداشت هی مخالفت کرد گفت نه نه یکی پا بزن یکی دست ک اذیت تشه در نهایت گفتم دوتا رو بزن دوتا دست ک خداروشکررررر اصلا اذیت نشدم فقط کمی تب کرد
یکی از بهترین واکسن های دخترم ۱۸ ماهگیش بود. منم مثل تو کلی از حرف های بقیه که میگفتن سخته استرس داشتم ولی راحته راحت بود.فقط دکترش تاکید کرد حتما حتما بعد واکسن ببرم یه جای که زیاد راه بره. منم دخترم رو بردم خانه بازی و ۲ ساعت راه رفت و بازی کرد بعد اومدیم خونه خوابید. بیدار که شد یه کم ماش درد میکرد که براش فیلم گذاشتم دید و یه تاب هم خریدم و نشوندم بازی کرد. نزدیک غروب خودش بلند شد راه رفت اصلا درد نداشت. تب هم خیلی کم کرد
من خیلی تحقیق کردم ودر نهایت با مشورت پزشک به این نتیجه رسیدم هر دوتا رو تو دستش بزنن ک پاش درگیر نش ...
منم خیلی تحقیق کردم ولی دیدم زیاد به دست یا پا زدنش ربط نداره. اولا نحوه ی تزریقش مهمه که طرف خوب بزنه دوما بدن بچه ها با هم فرق داره و ریاکشن های مختلف میده. من به پا زدم و خدا رو شکر اصلا اذیت نشد
منم خیلی تحقیق کردم ولی دیدم زیاد به دست یا پا زدنش ربط نداره. اولا نحوه ی تزریقش مهمه که طرف خوب بز ...
همون روزی ک برا دختر من بهداشت زد یه خانمه برا بچه اش تو دست و پا زد شماره همدیگه رو گرفتیم نتیجه گیری کنیم که اون خیلی بچه اش اذیت شده بود گفت یک هفته درست نتونسته راه بره