2777
2789
عنوان

افسرده شدم امروز

1062 بازدید | 29 پست

من خودم سرپرستم و مخارج زندگی به عهده خودمه،امروز رفتم خونه کسی واسه نظافت ،وقتی خانم خونه رو دیدم رفتار زن و شوهرو دیدم افسرده شدم اخه چرا ازین زندگی هیچ سهمی نداشتم‌،خانمه خیلی خیلی زشت بود شوهرش خیلی بهتر از خودش،اما همش با خودم میگم خدایا این خانمه انگشت کوچیکمم نمیشد اما هزار بار شکر چه زندگیه خوبی داشت،حس میکنم خدا دربارع من خیلی بی عدالتی کرده،بخدا حسود نیستم اما....سرزنشم نکنین ولی خب....

خیلی از سوالا بی جواب میمونه :)

کامنت اولی های عزیز،‌                                            در صورت برخورد با تاپیک های جنجالی هیجان خود را حفظ کرده و از نوشتن جمله ی زشت و نامطبوع "الان میان می خورنت" استفاده نکنید، خوشبختانه تا کنون هیچ گزارشی در ایران مربوط به آدم خواری و خصوصا زنده خواری ارائه نشده است.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا جاي حق نشسته اگه بلند شه حق به مقدار ميرسه فك كنم 

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك

حق داشتی عزیزم ولی این دنیااصلن به قشنگی وزشتی وخوب وبدنیس وبی هنروبی عرضه وباعرضه بودن نیس این دنیاهرکس جای خودش قرارمیگیره ونقش میافرینه ماتوهرطبقه ای هستیم بایدراضی باشیم وبرای بالارفتن تلاش کنیم وگرنع زندگی برامون جهنم میشه

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          

اخه من نه خونه پدریم اسایش داشتم نه خونه خودم،چی میشد خدا بما هم یه نظر مینداخت،اون خانم خیییییلی پولداره و شوهرش پولدارتر ،عدالت خدا کجاس وقتی میبینه برای حفظ سلامتی بچهام سلامتی خودم داره میره