نینی قشنگم امیدوارم سالم و صالح و سلامت بیای در آغوش من و بابای مهربونت و امیدوارم برعکس گفته ها زندگیم باتو زیباتر و قشنگتر بشه(نمیدونم نینیم هنوز چندماهشه)⚘....میشه برای اینکه بتونیم صاحب خونه بشیم صلوات بفرستین مهربونا؟😍❤
میدونم. ولی از باباشون که محرومشون نمیکنم. هر وقت بخان همدیگه رو میبینن. دخترم اونروز داشت نگاه میکرد وقتی داشتیم دعوا میکردیم. غیر از اون نی نی که الان تو راهه.چقد باید دعوا بشنون اگر بخام با شوهرم تااخر بمونم.
میدونم. ولی از باباشون که محرومشون نمیکنم. هر وقت بخان همدیگه رو میبینن. دخترم اونروز داشت نگاه میکر ...
اینارو ب شوهرت بگو حساب کار دستش بیاد
نینی قشنگم امیدوارم سالم و صالح و سلامت بیای در آغوش من و بابای مهربونت و امیدوارم برعکس گفته ها زندگیم باتو زیباتر و قشنگتر بشه(نمیدونم نینیم هنوز چندماهشه)⚘....میشه برای اینکه بتونیم صاحب خونه بشیم صلوات بفرستین مهربونا؟😍❤
گفتم. پوستش کلفت شده. انگار جدی نگرفته حرفامو یا میگه خودت مشکل داری.تازه شوهرم یعنی بی زبونه ولی بی زبونترین مرد دنیا هم پرروه و زیر بار نمیره که خووش مقصره.
شوهر منم عین این جملرو زیاد بهم گفته...ولی اهمیت نمیدم..اما بدترین حرفی که بهم زده گفته تو خیلی بی کسو کاری..در صورتی ک خانوادم مثل کوه پشتم هستن..مردا توی دعوا عقل ندارن