2777
2789

اگه آرایش اختراع نمیشد خیلی خوب بود طرف تو خیابون میکاپه عروس داره بعد میان سطح خوشگلیشو بامن بدون آرایش می‌سنجند...منم بخاطر اینکه زشت تلقی نشم آرایش کنم پوست خودمو خراب کنم تا خوب بنظر بیام

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا زیباست و زیبایی رو دوست داره ،در مقابلش آدما هم زیباتر شدن رو دوست دارن حالا به هر نحوی که خودشون صلاح میدونن😁آرایش و بهداشت فردی دوتا چیزه کاملا جدا از همه،اونی که آرایش نمیکنه هم خیلی وقتا دیدم بهداشتشم رعایت نمیکنه.این بستگی به خود ادم داره.

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏
بیا بگیم نه به بی نضافتی و شلختگی 🤔 هوم ؟ 

اینم خوبه.ادم همیشه باید نظافت رو رعایت کنه.چه توی خونه‌داری.چه بچه داری و....

شلختگی هم که خیلی بده....که هیچی سرجاش نباشه..چیزها زود گم بشن.لباس اتو نشده و.....

پس نه به بی نظافتی و شلختگی  

متخصص پوست من خیلی هم تمیز و شیک و خوش آرایش یعنی انقد ملیح آرایش می‌کنه فک می‌کنی هیچکاری نکرده اما از هفت قلم آرایش مستفاد شده لعنتی آدمای اینجوری رو دوست دارم.اما اونایی که مژه هاشون با ریمل زدن غلط بهم چسبیده و رژ و ده فرسخ بالای لب میکشن و از نزدیک کرم رو پوستشون ماسیده یا بتونه کشیدن کرم پودر و خلاصه اغراق آمیز ارایش میکنن خوشم نمیاد

کلا سر این قضیه من پوستمو خراب کردم من زیر چشمام گوده مجبورم کرم بزنم

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏
اینم خوبه.ادم همیشه باید نظافت رو رعایت کنه.چه توی خونه‌داری.چه بچه داری و.... شلختگی هم که خیلی بد ...

اره واقعا درست میگی... مخصوصا بچه داری.... ادم رغبت نمیکنه صورت بچه رو ببوسه انقد که مادراشون به بیچاره ها نمیرسن.... 

فداتشم گلم 😍😍💋💋

خب من خیلیارو دیدم که باهاشونم صمیمی و خونه‌یکی هستیم که ۷قلم ارایش میکنن....ولی وقتی میرم خونش لباس توی خونش که جلو شوهرش میپوشه سوراخ سوراخه.یا رنگش با وایتکس رفته.یا انقدر کهنه‌ست.یا تو خونه ژولیده ست و بدون هیچ اراستگی و ارایشی..

خب این دیگه درسته که دوستمه.ولی کاملا معلومه که داره واسه نمایش به بیرون از خونه اونطوری خودنمایی میکنه دیگه.

بهسم که میگم:میگه نه.ولی واقعیت همینه.