2777
2789
عنوان

خواب عشق قدیمی

1247 بازدید | 20 پست

۱۲ سال پیش عاشق استاد آوازم شدم .ماجرا ازینجا شروع شد که من بدون منظور خیلی از سوالام رو پیامکی میپرسیدم و همیشه ستاد صداش میکردم بار ازم خواست با نام کوچیک صداش کنم و این شد شروع یه رابطه عاشقانه کوتاه که در حد پیامک بود.تو این مدت من که به شدت احساسی بودم فک کردم استادم عاشقم .یبار ازم پرسید دوستم داری گفتم خیلی.گفت منم تو رو مثل یخواهر دوست دارم خیلی ناراحت شدم بعد از اون دیگه پیشش کلاس نرفتم اونم سراغی ازم نگرفت تا ۳ سال خیلی بهش فک کردم بعد ازدواج فراموشش کردم الان یه ساله نمیدونم چرا همش میاد بخوابم .با اینکه اونم ازدواج کرده.ذهنمو درگیر کرده بدجور

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجب

فکر کنم خیلی بی دغدغه ای خواهر

الکی الکی از هیچی هم میخواییید عشق در بیارید ها

خدایا منو تو حسرت گرفتن این حاجت پیر نکن!!به کرمت به من ببخش(ای بازگرداننده هر آنچه از دست رفته)میشه برام یه صلوات بفرستی❤️❤️
عجب فکر کنم خیلی بی دغدغه ای خواهر الکی الکی از هیچی هم میخواییید عشق در بیارید ها

اون موقع آره واقعا هم بچه بودم هم بی دغدغه اما الان دغدغه زیاد دارم با اینکه اصلا بهش فک نمیکنم اما مدام خوابشو میبینم و اذیت میشم

من وقتی خوابشو میبینم کل روز فکرم درگیرشه

ولی اگه یه بار با من اینجوری حرف میزد دیگه بهش فکر نمیکردم . همش میگم کاش انقد خوب نیود

تا زمانی که رسیدن به تو امکان دارد *** زندگی درد بزرگیست که درمان دارد
من وقتی خوابشو میبینم کل روز فکرم درگیرشه ولی اگه یه بار با من اینجوری حرف میزد دیگه بهش فکر نمیکرد ...

من اصلا چند سال بو د بکل فراموشش کرده بودم اما این خواب دوباره منو یادش انداخت

به حمد بخون قبل خواب 

معنی نداره تو سر زندگیت اون سر زندگیش 

این فکر ها همش دلسردی میاره

خدایا منو تو حسرت گرفتن این حاجت پیر نکن!!به کرمت به من ببخش(ای بازگرداننده هر آنچه از دست رفته)میشه برام یه صلوات بفرستی❤️❤️
واقعا خیلی بد من در ماه حداقل 1 بار خواب نامزد سابقمو میبینم و واقعا فکرم بهم میریزه یعنی بخاطر چیه ...

نمیدونم من با خودم میگم شاید بهم فک کنه بعد ازونور میگم خب اگه دوسم داشت که اونطوری ن میگفت.