2777
2789

شوخی کردم،ولی بااین حجم از دوس داشتنه قوم کٌرد بعید میدونم نسبتی باهاشون نداشته باشم

من خیلی کُردارو دوس دارم،کدوم قسمت هاش خوبه برا مسافرت تو اردیبهشت؟

اینجانب یک روانشناس    هستم... اگه خدا بخواد  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کرمانشاه و کردستان خیلی قشنگه حتما بیاین

پدر جان آشوب جهان و جنگ دنیا به کنار ،بحران ندیدن تو را من چه کنم 😭                                                  تو بهشتی شدی اما جهنم شد دنیایم بی تو پدر😢        میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید💔

کردا آدمهای به شدت خوب، مهمان نواز، باادب و البته غیرتی هستند ،، برای مسافرت همه شهرستانهای کرمانشاه مخصوصا روانسر و پاوه و جوانرود به نظرم زیبا هستند و البته سرپل و قصرشیرین که پارکهاش پر از درخت نارنج و تو اردیبهشت بوی بهشت میده ، کنگاور و صحنه و هرسین هم سرسبز و با صفا هستند ، و البته که کردستان هم عالیه عالی

کردا آدمهای به شدت خوب، مهمان نواز، باادب و البته غیرتی هستند ،، برای مسافرت همه شهرستانهای کرمانشاه ...

مرررررسی 

اینجانب یک روانشناس    هستم... اگه خدا بخواد  

اردیبهشت سردشت از آذربایجان غربی میشه و سقز و بانه..

فوق العاده است برای مسافرت

تو خونه ما هروقت یچی میوفته تو گلوی یکی همه حمله میکنن به بهونه اینکه میخوان بزنن پشتش خفه نشهکتکشم میزنن،یبار داداشم داشت لگد میزد تو پام*********** با تو آرومم ..تو یه فرشته ای..به تو آدم نمیشه گفت!**************( تیکرم  مال افزایش وزن: وزن فعلی===》52 وزن هدف===》58)

کردا آدمهای به شدت خوب، مهمان نواز، باادب و البته غیرتی هستند ،، برای مسافرت همه شهرستانهای کرمانشاه مخصوصا روانسر و پاوه و جوانرود به نظرم زیبا هستند و البته سرپل و قصرشیرین که پارکهاش پر از درخت نارنج و تو اردیبهشت بوی بهشت میده ، کنگاور و صحنه و هرسین هم سرسبز و با صفا هستند ، و البته که کردستان هم عالیه عالی